Niunia XD Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Twój nick podczas gry:Szalona ^^ Godzina, data zdarzenia:17.04.2016 GODZ OKOŁO 14/16 Mapa:CS:GO ONLY AWP STEAM_ID / IP:'STEAM_2:0:800416088' Uzasadnienie:DOSTAŁAM KOLEJNY RAZ BAN ZA BIND D; NIE POWIEDZIAŁAM BRATU BY USUNĄŁ TE BINDY I NIESTETY NACISNEŁAM PRZYCISK I... WYWALIŁO MNIE Z SERWA ,,REKLAMA SAY'' POTEM WCHODZE NA SERWER I... BAN POWÓD REKLAMA ^^ LICZE NA SZYBKIE ODBANOWANIE :3 PS JEŚLI W OGÓLE MNIE ODBANUJECIE POZDRAWIAM A I ZBANOWAŁ MNIE SI@R@ CZY COŚ TAKIEGO NIE PAMIĘTAM DOKŁADNIE NICKUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aagarok Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Zapraszam @ do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!@R@ Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 http://www55.zippyshare.com/v/5fEQWudz/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aagarok Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Bez UB. Jeżeli chcesz dalej grać na naszych serwerach musisz zrobić własnoręcznie 100 reklam albo wykupić u Czerwonych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aagarok Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aagarok Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań". Link to comment Share on other sites More sharing options...