Gość Guest Napisano 19 Lutego 2016 #399992 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Nick admina/gracza, który zawinił: H!GL@NDER##^^ Dowody: http://multi-head.pl/index.php/topic/83490-szalony-lopez-aim-hahahah-tego-jeszcze-tu-nie-by%C5%82o-po-11-ssach-w-ko%C5%84cu-aim-d/#entry440732 Świadkowie: HAHA, nie ma. Powiedzcie mi po co wam świadkowie jak admin zawsze ma racje ;D Żarcik Uzasadnienie: W dowodach chodzi o to że ten admin powinien uzasadnić Swojego bana w tym temacie a tego nie zrobił, a DLACZEGO ? Dlatego że ban z powodem "aimbot" był banem celowym przez tego admina by pozbyć się gracza który GO ZABIJA W CS'ie. A mianowicie robił już mi ss'y i 5 min po moich ss'ach jak wrzucałem napisał że może mi dać bana bez ss'ów jak będzie chciał. Ja wyskakując w grze i zabijając 3 ludzi headshootem w tym tego admina za 11zł sms, dostałem odrazu bana, nawet nie spojrzał na mnie tylko jak padł wlepił bana. I teraz ja słucham jak wy oceniacie i widzicie tą sytuacje ze strony tego admina, czekam na interesujące mnie odpowiedzi naszych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Lutego 2016 #399995 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jeżeli admin nie przedstawi dowodów, do godziny 21.17, wtedy dostajesz UB, a admin za brak wypowiedzi w temacie ostrzeżenie. Poczekaj jeszcze troszkę, takie tematy są zbędne, cierpliwości. http://multi-head.pl/index.php/topic/83490-szalony-lopez-aim-hahahah-tego-jeszcze-tu-nie-by%C5%82o-po-11-ssach-w-ko%C5%84cu-aim-d/#entry440732 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Lutego 2016 #399996 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi