Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224272 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Twój nick podczas gry:^^@$TER Y0G@ Godzina, data zdarzenia: przed chwilą 00:50 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:1572363 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1572363' [AMXBans] Twoje IP: '31.41.80.209' [AMXBans] =============================================== Dostałęm bana za słowo "uj" ( mam ss ). Proszę o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Października 2014 #224273 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Zapraszam admina |PDG|Podgrubapl z dowodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224274 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 http://speedy.sh/ZnqjX/2014-10-19-00003.jpg widać, że pisze: - można i uj - jeszcze jedno przeklenstwo z twojej strony a osobisice cie zbanuje - uj haha za uja ? Jeszcze jakieś dowody. Pisze wyraźnie, żę zbanował mnie za tego "uja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Października 2014 #224278 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jak widać na ss, to rozmowa o przekleństwach zaczęła się wyżej, niż sięga Twój ss. Poza tym słowo "uj" jest próbą ominięcia "przeklinania", chociaż za to powinien być kick, a nie ban. Jednak nie wiemy co wcześniej się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224279 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ban minął, za szybcy jesteście ^ ^. Co ma to co działo się wczesniej wyraźnie pisze, że banuje mnie za to że na jego wypowiedz jeszcze raz [...] pisze uj hhaah za uja i dostaje bana - no śmiech na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Października 2014 #224281 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jak widać wcześniej Was ostrzegał przed przeklinaniem @Strajk, admin nie ma obowiązku robienia dowodów banom poniżej 30h, więc nie wiem jakie dowody Ty chcesz tutaj widzieć. Można jedynie zobaczyć HLTV, jeżeli będzie taka potrzeba, a mi się wydaje, że nie będzie to potrzebne po wpisach Mastera na SB, gdzie ładnie przeklina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224282 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Napisałem jedno przekleństwo i już płaczesz ludzie co za sieć. Walnijcie sobie na forum auto cenzure i nie płaczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Października 2014 #224283 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi