Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224012 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Twój nick podczas gry: Smiley. Godzina, data zdarzenia: Kilkanaście minut temu, ok. 17 Mapa: zm_zombust STEAM_ID / IP: 77.242.233.138 Uzasadnienie: Dostaję bana za to, że rzekomo zarażam przez ścianę, gdy w danej chwili znajduję się na przedostatniej drabince i próbuje dostać się na balkonik. Przede mną znajdowało się na oko 3-4 zombie, więc admin który podjął taką decyzję musiał mnie z kimś pomylić. Nie ukrywam, że zszkował mnie ten ban, a zarazem poirytował, bo obrywam za kogoś. Wiem, że to tylko 30 minut, lecz nie zamierzam siedzieć cicho, gdy ktoś bezkarnie sobie gra. Dlatego też z drugiej strony jest to skarga na admina, dzięki któremu poszedł ten ban, fajnie, że nabijasz sobie w ten sposób statystykę. Liczę na szybkie ub i dodatkowo polecam adminom DOKŁADNIEJ przyglądać się sytuacji, wiem jak łatwo popełnić błąd, bo sam adminowałem przez 2 lata, ale czujność to podstawa. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224071 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Zapraszamy admina do wypowiedzi, nie wiem do końca o którego chodzi bo nie podałeś dokładnej godziny Misio albo GuzaczkoF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224107 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 W ten czas kilku adminów było na serwerze, ale nie jestem wstanie dokładniej określić który, gdyż w lewym rogu, ani w konsoli nic nie pisało, a że tylko 30 minut, to nie zdążyłem w AMXBans sprawdzić. Niemniej chodzi tu o gapiostwo/niedokładność admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Października 2014 #224264 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ban nie należy do Ciebie tylko do osoby posiadającej to samo ip zresetuj router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 19 Października 2014 #224284 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Witam Serdecznie.Obejrzałem przed chwilką demko i drogi Smileju masz racje admin się pomylił.Ban już dawno minął więc uważam temat za zamknięty.Co do admina który zbanował przeprowadzę z nim rozmowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Października 2014 #224287 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi