Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #223783 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Twój nick podczas gry: PIEERWSZY MILION Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:87237161 Uzasadnienie:BAN Wiecie, nie chcę wam nic mówić, ale ja mam zmienne IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #223795 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie rozumiem z jakiego powodu te bany wystarczy wkleic jego SID w bansie i widać, że większość banów była pod innym IP. A nawet jeśli były aktywne bany na podanym IP to widać że osoba nie ta sama bo SID inny. Poczekam na wypowiedź kogoś jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Października 2014 #223812 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Zapraszam admina positive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 18 Października 2014 #223933 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Dziękuję, Bana otrzymałeś z tego powodu, że w pierwszym odwołaniu miałeś aktywne bany. Admin UBT Cię odbanował mimo, że nie powinien tego robić i zapomniał dodać Ci bana. Dlatego tak masowo dostawałeś ban z powodem "Aktywny" oraz ten co masz teraz ode mnie. Wystarczy skopiować powód bana i dowiesz się wszystkiego. Tutaj cały temat> http://multi-head.pl/topic/43341-bez-ubodwo%C5%82anie/#entry234811 Robienie wyjątku w tym przypadku nie wchodzi w grę, chyba że administracja widzi to inaczej. Jeśli gracz powinien dostać ub to co z innymi graczami, którzy mają podobny przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #222714 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ciekawe jakiego miałem aktywnego? Jedyny mój aktywny ban to ten od ciebie pajacu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 18 Października 2014 #223987 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Wpisz sobie to w amxbans do odpowiedniej rubryki: IP:37.152.19.115 I tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #223989 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie kumasz, że mam IP zmienne? Zobacz sobie wszystkie bany na mój SID i zobaczysz, że bany są na różne IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224011 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Wszystko rozumiem tyle że mam jedno pytanie. Co ma ip do SIDa? Nie rozumiem tego. Typ bana na SID to co do tego ma ip skoro poprzedni ban także był na SID. Niech mi to ktoś wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224073 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 IP do SID ma to że weź sobie jego SID wyszukaj w bansie i zobacz że jego bany prawię każdy był pod innym IP. A wpisując IP podane wyżej masz 2 osoby na aktywnym ale na zupełnie innym SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224091 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 IP do SID ma to że weź sobie jego SID wyszukaj w bansie i zobacz że jego bany prawię każdy był pod innym IP. A wpisując IP podane wyżej masz 2 osoby na aktywnym ale na zupełnie innym SID. Dobra rozumiem. Teraz moje pytanie, jezeli sa 2 bany na to samo IP a inne sidy to dlaczego bez ub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224109 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Bo jeśli to inne osoby to może nie zależało im na grze. Ale sam widzisz że ma zmienne IP ban na IP było jeden w sierpniu i na początku września drugi więc co grał cały czas bez wyłączania komputera/lapka? chyba że dziwnym zbiegiem okoliczności zmieniło mu się IP na to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224110 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Witam, Mam pytania: 1. Jeśli wejdę na drugim SID i dostane bana to czy będę mógł grać ponieważ na podstawowym SID bana nie mam? 2. Czy ip nie ma już żadnego znaczenia? NS mamy już zaprzestać banować? Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224116 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 tylko że bany nie były w ten sam dzień a jak mówił ma zmienne ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224142 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Czy tylko haPek!! jest tu ogarnięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #224155 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie o to chodzi czy jest ogarniety czy nie, Jak by nie ogarnial nie dostal by rangi za darmo. elo Masz bana na IP sid sie nie liczy, Biore na klate, ban zostaje. Elo. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #222194 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi