Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223425 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Witam , nie wiem jak dla was ale dla mnie baaaaardzo przeszkadzają napisy i bezsensowne informacje wyświetlające się na cały monitor. Czy jest opcja aby jakoś je uporządkować lub przenieść np na dół ? , bo jak już się pojawi "dziubnięcie" to szlag mnie trafia. Tak więc proponuję przeniesienie napisów np do 'say" co myślę że umili grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2014 #223438 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 był już temat o tym .. jak pamietam z poprzedniego tematu to raczej nie przejdzie bo bedzie trzeba caly plugin zmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 #223798 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ja osobiście pluginów nie piszę , ale edytować mogę , jak by było więcej osób za taką zamianą chętnie podejmę się zrobienia tego , bym kupił 3slotowy serwer testowy i w ciągu 2 dni myślę że wszystko by ładnie latało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Października 2014 #223823 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 W takim razie działaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 24 Października 2014 #226678 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 LooKis: ja jestem jak najbardziej za tą zmianą:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #226709 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 ja również jestem za taką zmianą, bo faktycznie napis po zabiciu z kosy jest o wiele za duży i według mnie nawet niepotrzebny. PS. Jeszcze sprawa do kogoś kto się zajmuje FTP na DM. Sprawdźcie plugin a Autobalance tak jak już prosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229369 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Wy sie klocicie o jakis bezsensowny napis ktory sie pojawi 2 razy na 2 mapy bo rzadko kto zabije z kosy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 31 Października 2014 #229392 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Mylisz się, napis pojawia się dość często, również jestem za zmianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229409 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Napis o zabiciu z noża zastanie usunięty. Myślę, że dzisiaj już go nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Października 2014 #229425 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Pluginy już ogarnięte, teraz tylko czekać aż hosting zacznie pracować jak należy i będzie można podmienić pliki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Października 2014 #229493 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Skoro już wszystko zapięty na ostatni guzik to pozwólcie, że temat zamknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Października 2014 #229494 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi