Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222711 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Twój nick podczas gry: alfa Godzina, data zdarzenia: ok. 00:00 z 14 na 15 października 2014 Mapa: aim_map STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 35686943 Uzasadnienie: wchodzę na serwer kilka minut przed północą, gram kilka minut. Zaraz ktoś mnie wyzywa od cziterów. Myślę o co chodzi? Może ze 3 fragi dopiero mam. Wciskam tabulator, a tu typ z nickiem aalfa (pisane przez dwa 'a' na początku). Jakiś typ się podszył pode mnie. Tutaj screen z konsoli na dowód. Na czerwono zaznaczyłem najważniejsze części. http://vpx.pl/image/YnHy Typ miał staty jakieś 25 do 0. Nie zdążyłem zrobić screena, a już zostałem zbanowany. Tutaj zamieszczam drugi screen. Znakiem zapytania zaznaczyłem, że nawet ja zostałem zabity przez aalfę. Skoro to ja czitowałem to jak mogłem zabić samego siebie? http://vpx.pl/image/YnH9 Pozdrawiam alfa (ten przez jedno 'a' oczywiście ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 15 Października 2014 #222748 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Zapraszamy Admina Meli w celu wyjaśnienia sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 15 Października 2014 #222768 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 zaszła pomyłka można odbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Października 2014 #222776 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Następnym razem zachowaj czujność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Października 2014 #222777 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi