Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222591 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Data: 14.10.2014 Godzina: 16:07:33 Nick admina/gracza, który zawinił: E39 & jmp. ORGANNERSTYLE /a/ Dowody: *DEAD* Protektor : kupic kpmus bron? *DEAD* LOLO : mi *DEAD* Protektor : komus* *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wy kurwa *DEAD* Protektor : ok jakom? *DEAD* Akrobata : mi ,] *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : banda jebanych pajacow *DEAD* Akrobata : awp ! *DEAD*(Counter-Terrorist) jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : /top15 *DEAD*(Counter-Terrorist) LOLO : cokolwiek *DEAD* [Fucker][PL] : kurwa nie blokuj ruszard @!!@! *DEAD* pO prOstu kam!l. : jmp *DEAD* pO prOstu kam!l. : masz racje *DEAD* pO prOstu kam!l. : w tym TT *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wchodza na ten srodek jak do domu *DEAD* RySzArD : hahahy *DEAD* RySzArD : /.me *DEAD* Protektor : jak starczy i mikro wloncz bede widzial *DEAD* RySzArD : /me Protektor : prosze SongoKu : co z was za matoly Zaszokowany : /Me Zaszokowany : /Me *DEAD* Protektor : elo sQuad *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : pierdole ta gre *DEAD*(Counter-Terrorist) Pacyfikator : sprawdz zaszokowanego *DEAD* Akrobata : /me *DEAD* POLSKI : ej akrobata grales ty na pixelstriku? *DEAD* SongoKu : ja pierdole *DEAD* POLSKI : ej akrobata!! *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : pierdolony bez sens *DEAD* MrWiselkaxD : /rank *DEAD* LOLO : a jaka gra ma ens ? *DEAD* LOLO : sens* *DEAD* MrWiselkaxD : /top15 *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : kurwa adrian to sie chyba z chujem na mozgi pozamienial *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : ci kurwo rodzine pozabijam *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : za tego he *DEAD* Sh1N : ^^ *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wypierdole ich z tego granata Protektor : famasik przezuc mnie do TT pliss Zaszokowany : co za niedopierdoleniec jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : kurwa polmozgu jebany na chuj blokujesz? Protektor : ja? LOLO : dla zabawy Roko55 : dyttuyrrdswa jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : nie ten lol (Counter-Terrorist) Akrobata : me Protektor : aha LOLO : polmozgiem jestes Ty ,) LOLO : sorki PRzesadzilem ^^ *SPEC* pokaz dupe : /rank *DEAD* .:Take Buty:. : /rank *DEAD* LOLO : jmp *DEAD* LOLO : uciekles tam spinac ?? *DEAD* Protektor : NEIN!!! kultura jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : nie poszedlem tam ruchac twoja matke ThE._.PrO : powitac po dlugiej przerwie jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : sam zaczyna Protektor : kirg naj granata *DEAD* pO prOstu kam!l. : /rankstats *DEAD* nope. : /rankstats *DEAD* Protektor : B PAKA *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : no chuj by to strzelil *DEAD* `Karolinka. : a co to za respowanie ,ld *DEAD* PearShot ! Fuck : Models: RIGHT *DEAD* ThE._.PrO : POWITAC PO DLUUUUGIEJ PRZERWIE *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wypierdalaj *DEAD* `Karolinka. : siemano *DEAD* `Karolinka. : /s *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : ladne powitanie? *DEAD* LOLO : Organnerstyleogar lownik *DEAD* Protektor : bravo *DEAD* Lelestrz : cze jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : morda gownozjadzie LOLO : bo to ze masz 15 lat i przeklinasz nie znaczy ze musisz reszte uczyc ThE._.PrO : zgasil bym cie... ale gowno sie nie pali LOLO : Pro nie mow tak nigdy *DEAD* Protektor : dobra poprawiles *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : lolo *DEAD* ThE._.PrO : lolo *DEAD* sQuad : klatkuje jezu... *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : zobacz profil steam *DEAD* LOLO : ?? *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : i mow ze mam 15 lat *DEAD* sQuad : ja ns:P *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : kurwo mala *DEAD* LOLO : gowno mnie twoj steam obchodzi ,) *DEAD* Sh1N : ^^ *SPEC* E39 : jmp? *DEAD* LOLO : gimbie *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wiec zamknij morde pizdostrzale *DEAD* ThE._.PrO : gosciu wyzywa i mowi ze ma 15 chyba 7 *DEAD* Protektor : julio wole duplo *DEAD* LOLO : widzisz ,) *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : bo ciety masz jezyk jak jurant ze spychowa [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'obraza oranga' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:63397711' [AMXBans] Your IP: '83.7.108.232' [AMXBans] =============================================== Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: Wujek Murzyn ktoś jeszcze? Multi-Head: Zdobyl 3 fragi Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Connecting to 80.72.43.106:27032... Connection accepted by 80.72.43.106:27032 Kicked :"Dropped due to slot reservation" Świadkowie:Ludzie którzy grali w tamtym momencie ;P Uzasadnienie: Wydaje mi się lub to co zrobił E39 nie było zbyt sprawiedliwe (szczególni dlatego z organnerstyle bana nie dostal...) Prosił bym aby coś z tym zrobić... (moj nick jest inny bo musialem usunac emotikony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 14 Października 2014 #222595 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Prosimy admina @E39 o wypowiedź w temacie oraz wytłumaczenie dlaczego gracz, który od początku obrażał i wykazał się ewidentnym brakiem kultury nie został ukarany banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222694 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 A ja mam jeszcze 1 screen odnośnie tego admina , nie będę zakładał nowego tematu tylko wkleję tego screena tutaj. Skoro jakiś gracz rzucał mu fleshe czy tam wszystkim graczom z team to powinien ukarać go kickiem a nie wyzywać od downów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2014 #222751 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Akurat ty Richardzie nie byłeś w grze tylko grała wtedy Danke tym zdjeciem nabiłeś sobie posta a wogole dlaczego komentujesz wszystkich skargi na forum? . Nie było cie to się nie odzywaj . Graczu Lolo dlaczego usunełeś swoje wypowiedzi jak wyzywałeś innych od "kurew" oraz mnie Dowody nie są jednoznaczne musisz mieć SS`y a za taką skrage mozesz ty ddostać ostrzezenie jmp został upomniony i dostal kilka kickow za kulture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Października 2014 #220871 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Następnym razem traktuj wszystkich jednakowo nie że jeden dostaje bana a drugi kicka mam nadzieje że to ostatnia skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Października 2014 #222784 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi