Guest Guest Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Data: 14.10.2014 Godzina: 16:07:33 Nick admina/gracza, który zawinił: E39 & jmp. ORGANNERSTYLE /a/ Dowody: *DEAD* Protektor : kupic kpmus bron? *DEAD* LOLO : mi *DEAD* Protektor : komus* *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wy kurwa *DEAD* Protektor : ok jakom? *DEAD* Akrobata : mi ,] *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : banda jebanych pajacow *DEAD* Akrobata : awp ! *DEAD*(Counter-Terrorist) jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : /top15 *DEAD*(Counter-Terrorist) LOLO : cokolwiek *DEAD* [Fucker][PL] : kurwa nie blokuj ruszard @[email protected]! *DEAD* pO prOstu kam!l. : jmp *DEAD* pO prOstu kam!l. : masz racje *DEAD* pO prOstu kam!l. : w tym TT *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wchodza na ten srodek jak do domu *DEAD* RySzArD : hahahy *DEAD* RySzArD : /.me *DEAD* Protektor : jak starczy i mikro wloncz bede widzial *DEAD* RySzArD : /me Protektor : prosze SongoKu : co z was za matoly Zaszokowany : /Me Zaszokowany : /Me *DEAD* Protektor : elo sQuad *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : pierdole ta gre *DEAD*(Counter-Terrorist) Pacyfikator : sprawdz zaszokowanego *DEAD* Akrobata : /me *DEAD* POLSKI : ej akrobata grales ty na pixelstriku? *DEAD* SongoKu : ja pierdole *DEAD* POLSKI : ej akrobata!! *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : pierdolony bez sens *DEAD* MrWiselkaxD : /rank *DEAD* LOLO : a jaka gra ma ens ? *DEAD* LOLO : sens* *DEAD* MrWiselkaxD : /top15 *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : kurwa adrian to sie chyba z chujem na mozgi pozamienial *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : ci kurwo rodzine pozabijam *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : za tego he *DEAD* Sh1N : ^^ *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wypierdole ich z tego granata Protektor : famasik przezuc mnie do TT pliss Zaszokowany : co za niedopierdoleniec jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : kurwa polmozgu jebany na chuj blokujesz? Protektor : ja? LOLO : dla zabawy Roko55 : dyttuyrrdswa jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : nie ten lol (Counter-Terrorist) Akrobata : me Protektor : aha LOLO : polmozgiem jestes Ty ,) LOLO : sorki PRzesadzilem ^^ *SPEC* pokaz dupe : /rank *DEAD* .:Take Buty:. : /rank *DEAD* LOLO : jmp *DEAD* LOLO : uciekles tam spinac ?? *DEAD* Protektor : NEIN!!! kultura jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : nie poszedlem tam ruchac twoja matke ThE._.PrO : powitac po dlugiej przerwie jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : sam zaczyna Protektor : kirg naj granata *DEAD* pO prOstu kam!l. : /rankstats *DEAD* nope. : /rankstats *DEAD* Protektor : B PAKA *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : no chuj by to strzelil *DEAD* `Karolinka. : a co to za respowanie ,ld *DEAD* PearShot ! Fuck : Models: RIGHT *DEAD* ThE._.PrO : POWITAC PO DLUUUUGIEJ PRZERWIE *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wypierdalaj *DEAD* `Karolinka. : siemano *DEAD* `Karolinka. : /s *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : ladne powitanie? *DEAD* LOLO : Organnerstyleogar lownik *DEAD* Protektor : bravo *DEAD* Lelestrz : cze jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : morda gownozjadzie LOLO : bo to ze masz 15 lat i przeklinasz nie znaczy ze musisz reszte uczyc ThE._.PrO : zgasil bym cie... ale gowno sie nie pali LOLO : Pro nie mow tak nigdy *DEAD* Protektor : dobra poprawiles *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : lolo *DEAD* ThE._.PrO : lolo *DEAD* sQuad : klatkuje jezu... *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : zobacz profil steam *DEAD* LOLO : ?? *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : i mow ze mam 15 lat *DEAD* sQuad : ja ns:P *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : kurwo mala *DEAD* LOLO : gowno mnie twoj steam obchodzi ,) *DEAD* Sh1N : ^^ *SPEC* E39 : jmp? *DEAD* LOLO : gimbie *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : wiec zamknij morde pizdostrzale *DEAD* ThE._.PrO : gosciu wyzywa i mowi ze ma 15 chyba 7 *DEAD* Protektor : julio wole duplo *DEAD* LOLO : widzisz ,) *DEAD* jmp. ORGANNERSTYLE /a/ : bo ciety masz jezyk jak jurant ze spychowa [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'obraza oranga' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:63397711' [AMXBans] Your IP: '83.7.108.232' [AMXBans] =============================================== Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: Wujek Murzyn ktoś jeszcze? Multi-Head: Zdobyl 3 fragi Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Connecting to 80.72.43.106:27032... Connection accepted by 80.72.43.106:27032 Kicked :"Dropped due to slot reservation" Świadkowie:Ludzie którzy grali w tamtym momencie ;P Uzasadnienie: Wydaje mi się lub to co zrobił E39 nie było zbyt sprawiedliwe (szczególni dlatego z organnerstyle bana nie dostal...) Prosił bym aby coś z tym zrobić... (moj nick jest inny bo musialem usunac emotikony) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Prosimy admina @E39 o wypowiedź w temacie oraz wytłumaczenie dlaczego gracz, który od początku obrażał i wykazał się ewidentnym brakiem kultury nie został ukarany banem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 A ja mam jeszcze 1 screen odnośnie tego admina , nie będę zakładał nowego tematu tylko wkleję tego screena tutaj. Skoro jakiś gracz rzucał mu fleshe czy tam wszystkim graczom z team to powinien ukarać go kickiem a nie wyzywać od downów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Akurat ty Richardzie nie byłeś w grze tylko grała wtedy Danke tym zdjeciem nabiłeś sobie posta a wogole dlaczego komentujesz wszystkich skargi na forum? . Nie było cie to się nie odzywaj . Graczu Lolo dlaczego usunełeś swoje wypowiedzi jak wyzywałeś innych od "kurew" oraz mnie Dowody nie są jednoznaczne musisz mieć SS`y a za taką skrage mozesz ty ddostać ostrzezenie jmp został upomniony i dostal kilka kickow za kulture Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Następnym razem traktuj wszystkich jednakowo nie że jeden dostaje bana a drugi kicka mam nadzieje że to ostatnia skarga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...