Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222502 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Moja propozycja brzmi następująco . Niech moderatorzy czy ktokolwiek nie zamyka tematów w dziale Counter Strike, a także innych działach. Dajcie użytkownikom możliwość wypowiedzenia się na temat danego pluginu, poradnika czy też czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Października 2014 #222526 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Poradnik = 15 identycznych postów takie jak: " Super poradnik łap +" "Dobra robota +" itd., itd. Chcesz podziękować za poradnik - Masz po to "Reputację". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222530 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Chodzi mi o uwagi dotyczące estetyki opisanego poradnika, co można jeszcze dodać bo takiej opcji w tej chwili nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Października 2014 #222532 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Po to masz udostępniony kontakt do Administracji (PW/GG/Steam), aby takowe uwagi zgłaszać. Jeśli będą one słuszne, na pewno będziemy wprowadzać korekty w wybranych tematach. W innym wypadku będziemy karmić nabijaczy postów, jak słusznie wspomniał o tym Procentowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Października 2014 #223215 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Myślę, że nie ma tu nic więcej do wyjaśniania. Propozycja odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Października 2014 #223216 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi