Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222471 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Data i godzina: przed chwilą Nick admina/gracza, który zawinił: LudzieCygana Dowody: http://www42.zippyshare.com/v/24624421/file.html nie wiem co moge jeszcze dać jest jeszcze hltv ale ono nie nagrywa dzwięku chyba Świadkowie: Cały serwer obecny przy tej sytuacji np. Voofy Przemo Maaajkel i wielu innych Uzasadnienie: Ten admin to jakaś porażka. Zbanował mnie z powodem Zagłuszasz prowadzącego. Po 1 jeżeli przeszkadza komuś że mówie przez mikrofon jest od tego komenda /mute po 2 gdy prowadzący powtarzał polecenia nie odzywałem sie żeby wszyscy mogli usłyszeć polecenią. To prawda że mówiłem przez mikrofon na 1 poleceniach lekko zagłuszająć ale to nie jest powód zeby banować bez jaj ten ban jest bezpodstawny i bezmyślny wyżej wymieniłem dlaczego. Dlatego prosze o uranie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VooFy Napisano 14 Października 2014 #222472 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Byłem przy tej sytuacji i kompletnie nie rozumiem bana. Po co jest opcja mute, żeby sobie była? Dokładnie, polecenia było słychać, dopiero później Sony krzyczał "bunt". Skarga słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 14 Października 2014 #222475 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Popieram w 100% Sony'ego, ban niesłuszny mówił przez mikro po wydaniu poleceń "budyń, budyń", z tego co wiem jest możliwość mute/ wyłączenia mikrofonu przez ct. Wiem, że dostane warn'a dzięki <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222480 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Popieram sonego widziałem wszystko ban niesłuszny . PS Dzięki za warna :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Października 2014 #222486 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Admin dostaje ostrzeżenie w odpowiednim dziale ,ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Października 2014 #222487 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi