Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222371 Napisano 14 Października 2014 Wiek: 18 Staż na forum: Od 12.10.2014 Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Brak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: 1h,2h,3h . Zależy od materiału. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): Niżej [align=center][/align] [align=center]Tytuł : Sąsiedzi [/align] [align=center]Rok produkcji : 2014 [/align] [align=center]Gatunek : Komedia [/align] [align=center]Reżyseria : Nicholas Stoller [/align] [align=center]Scenariusz : Andrew J. Cohen, Brendan O'Brien [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Rodzina, i dom na przedmieściu, żyć nie umierać. [/align] [align=center]Pewnego dnia do domu obok wprowadzają się nowi sąsiedzi. [/align] [align=center]Kiedy Mac (Seth Rogen) i Kelly (Rose Byrne) dowiadują się, że nowi lokatorzy to studenci z bractwa [/align] [align=center]Delta, którym przewodzi Teddy Sanders ( Zac Efron ), starają się wykorzystać sytuację, i bawić się wraz z nowymi sąsiadami . [/align] [align=center]Jednakże imprezy bractwa stają się coraz głośniejsze. Zaczyna się wojna pomiędzy obiema stronami. [/align] [align=center]Opcje są dwie, albo studenci opuszczą dom, albo młode małżeństwo straci do końca zdrowie psychiczne .[/align] [align=center]Film jest godny uwagi. Podobny do produkcji American Pie, imprezy, sex, pijaństwo, głośna muzyka[/align] [align=center]oraz bractwo . [/align] [align=center]Produkcje można na DvD oraz w Internecie z Polskim Lektorem oraz Polskimi napisami.[/align] [align=center]Internauci oceniają ten film dobrze.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]OBSADA [/align] [align=center] [/align] [align=center]Najważniejsze role odegrali tu : [/align] [align=center] [/align] [align=center] - Seth Rogen | Mac Radner - [/align] [align=center] - Zac Efron | Teddy Sanders - [/align] [align=center]- Rose Byrne | Kelly Radner [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wszyscy aktorzy podeszli świetnie do swojej roli. [/align] [align=center]W szczególności polecam zauważyć Kelly Radner oraz Seth Rogen . [/align] [align=center]Doskonale wcielili się w rolę "wyluzowanych" rodziców oraz sąsiadów. [/align] [align=center]Zac Efron odegrał prostaka, pokazywał to jakby przygotowywał się do tej [/align] [align=center]roli całe życie. [/align] [align=center]Scenarzyści odwalili kawał dobrej roboty . [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moim zdaniem film jest godny obejrzenia, szczególnie z rodziną. [/align] [align=center]Nie brakuje zabawnych scen . [/align] Coś od siebie : Recenzje robiłem sam, wspomagałem się internetem, także informacje brałem z głowy. Niestety wiem, że mój staż na forum niski lecz nie zaszkodzi spróbować. Zanim robię recenzje oglądam ten film, gram w tę grę, aby wystawić na końcu moje prawdziwe zdanie.
Livio Napisano 14 Października 2014 #222388 Napisano 14 Października 2014 Na nie za krótko na forum jestes. minimum 50 postow.
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Października 2014 #222389 Napisano 14 Października 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań kolego... Zresztą jak dla mnie recenzja za krótka.
Procentowy Napisano 14 Października 2014 #222395 Napisano 14 Października 2014 Jesteś z nami zbyt krótko. Po udzielaj się i postaraj się spełnić wszystkie wymagania, wtedy pomyślimy nad twoją kandydaturą.
Procentowy Napisano 14 Października 2014 #222396 Napisano 14 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224747 Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
14 Paź
5
19 Paź
1
Najaktywniejsi w tym temacie