Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222371 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Wiek: 18 Staż na forum: Od 12.10.2014 Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Brak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: 1h,2h,3h . Zależy od materiału. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): Niżej [align=center][/align] [align=center]Tytuł : Sąsiedzi [/align] [align=center]Rok produkcji : 2014 [/align] [align=center]Gatunek : Komedia [/align] [align=center]Reżyseria : Nicholas Stoller [/align] [align=center]Scenariusz : Andrew J. Cohen, Brendan O'Brien [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Rodzina, i dom na przedmieściu, żyć nie umierać. [/align] [align=center]Pewnego dnia do domu obok wprowadzają się nowi sąsiedzi. [/align] [align=center]Kiedy Mac (Seth Rogen) i Kelly (Rose Byrne) dowiadują się, że nowi lokatorzy to studenci z bractwa [/align] [align=center]Delta, którym przewodzi Teddy Sanders ( Zac Efron ), starają się wykorzystać sytuację, i bawić się wraz z nowymi sąsiadami . [/align] [align=center]Jednakże imprezy bractwa stają się coraz głośniejsze. Zaczyna się wojna pomiędzy obiema stronami. [/align] [align=center]Opcje są dwie, albo studenci opuszczą dom, albo młode małżeństwo straci do końca zdrowie psychiczne .[/align] [align=center]Film jest godny uwagi. Podobny do produkcji American Pie, imprezy, sex, pijaństwo, głośna muzyka[/align] [align=center]oraz bractwo . [/align] [align=center]Produkcje można na DvD oraz w Internecie z Polskim Lektorem oraz Polskimi napisami.[/align] [align=center]Internauci oceniają ten film dobrze.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]OBSADA [/align] [align=center] [/align] [align=center]Najważniejsze role odegrali tu : [/align] [align=center] [/align] [align=center] - Seth Rogen | Mac Radner - [/align] [align=center] - Zac Efron | Teddy Sanders - [/align] [align=center]- Rose Byrne | Kelly Radner [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wszyscy aktorzy podeszli świetnie do swojej roli. [/align] [align=center]W szczególności polecam zauważyć Kelly Radner oraz Seth Rogen . [/align] [align=center]Doskonale wcielili się w rolę "wyluzowanych" rodziców oraz sąsiadów. [/align] [align=center]Zac Efron odegrał prostaka, pokazywał to jakby przygotowywał się do tej [/align] [align=center]roli całe życie. [/align] [align=center]Scenarzyści odwalili kawał dobrej roboty . [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moim zdaniem film jest godny obejrzenia, szczególnie z rodziną. [/align] [align=center]Nie brakuje zabawnych scen . [/align] Coś od siebie : Recenzje robiłem sam, wspomagałem się internetem, także informacje brałem z głowy. Niestety wiem, że mój staż na forum niski lecz nie zaszkodzi spróbować. Zanim robię recenzje oglądam ten film, gram w tę grę, aby wystawić na końcu moje prawdziwe zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 14 Października 2014 Premium Inwestor Support Admin VIP #222388 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Na nie za krótko na forum jestes. minimum 50 postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Października 2014 #222389 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań kolego... Zresztą jak dla mnie recenzja za krótka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Października 2014 #222395 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jesteś z nami zbyt krótko. Po udzielaj się i postaraj się spełnić wszystkie wymagania, wtedy pomyślimy nad twoją kandydaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Października 2014 #222396 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224747 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi