Gość Guest Napisano 13 Października 2014 #222066 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Data i godzina: Przed chwila Nick admina/gracza, który zawinił: | RG | `DarkS!d3 :> Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Obrazasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:45470119' [AMXBans] Twoje IP: '94.40.90.202' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: Znajdz Swiadka jak nikogo tu nie znam Uzasadnienie: Uzasadnienie jest takie że ten Admin uważa sie za boga serwera, uważajac za obraze slowa: CICHY nie kamp kurwa. Po czym, po kilku sek dostałem bana na godzinke za obraze. Hehe, nie rozumiem podejscia admina. Było kilka osób które czitowały na serwerze, kilka osób które non stop notorycznie Kampią, ale tego sie nie widzi. Musiał zabłysnąć i mnie zbanować. A prawda jest taka że mam momenty że gram dobrze, akurat tak było i w tym przypadku miałem najlepsze statystyki przez cała mape, Adminowi sie to bardzo nie spodobało sprawdzał mnie kilka razy aż w końcu przyczepił sie do mojej wypowiedzi. Gratuluje Adminowi za reflex. Ale niech ogarnia gre a nie poprawna pisownie. P.S Nie chodzi mi tu o bana bo poczekam sobie. Godzinka to nie wieczność, ale samo to że nawet gdyby chciał to jest 1. Ostrzeżenie, 2. Kick, 3.Ban. TAK? Pozdrawiam Niron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2014 #222074 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Zapraszam admina | RG | `DarkS!d3 :> do wyjaśnienia tej sytuacji. Ja osobiście nie widzę tu obrazy, ale poczekamy na admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222308 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Witam a więc moje zdanie jest co do osób czitujących był drugi admin na serwerzy który akurat sprawdzał ludzi .. zapytałem czy nie potrzebuje pomocy powiedział ze sobie poradzi okej. niron mówisz że napisałeś 'cichy nie kamp kurwa' twoje słowa były takie 'cichy nie kamp kurwo' za to dostałeś bana a teraz piszesz skarge bo dostałeś bana i staty przepadły. Tyle w temacie szkoda że screena żadnego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Października 2014 #222311 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Bez dowodów nic tutaj nie zdziałamy. Poproszę dowody od jednego albo od drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222413 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 no właśnie dlatego prosze o obejrzenie dema z hltv między godziną 15:30 a 16:00 będzie dowód jak Gracz składający skrge obiaźił gracza cichego .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Października 2014 #222420 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Trzeba było zrobić ss że obraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222435 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 wiem mogłem zrobić ss ale skad ja mogłem wiedzieć że sakrga pojdzie od razu ? ale obiecuje że teraz za każdym razem jak będe banował ludzi za obraze odrazu bede robił ss-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Października 2014 #222438 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Więc sprawę uważam za wyjaśnioną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Października 2014 #222439 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379787 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi