Mas3lko Napisano 12 Października 2014 #221555 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Witam panowie nie wiwdzialem gdzie to napisac wiec pisze tutaj, a wiec chcialbym poinformowac opiekuna serwera "NumberOne" ze mnie nie bedzie nie wiem do kiedy przez problem z internetem i przeprosic ze mnie nie bylo od poczatku tygodnia vo od tad mam ten problem i chcialbym aby mi usprawiedliwil ten tudzien i nastepny bo serio nie wiem kiedy bwde mial naprawionyl. Z gory dzieki. Pozdrawiam Mas3lko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Października 2014 #221569 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Double, koszyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Października 2014 #221570 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admini [COD 200#2]" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi