Gość Guest Napisano 12 Października 2014 #221514 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Nick cheat`era: dominik gancarz Godzina, data zdarzenia: Dziś Mapa: de_aztec Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er):od pierwsze killa od pierwszej sec ;d Link : http://speedy.sh/BmwF5/czit.dem STEAM_ID/IP cheat`era: Właśnie nie wziołem, bo nie zdążyłem i nie mogłem znalezc.. Uzasadnienie:Gramy sobie i zaczął przegrywać i załączył aima ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 12 Października 2014 #221565 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Gracz został już zgłoszony wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 12 Października 2014 #221568 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi