Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221321 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 nick: yolo boyz // frajerhejt godzina: 17:00 dnia: 11 pozdziernik 2014 mapa: dd2 ss: http://speedy.sh/MaJF9/loffciam-Was.rar xoxo yolo boyz aka celownik w awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Października 2014 #221330 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Października 2014 #221341 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Wytłumacz mi kolego to: http://multi-head.pl/topic/43176-perm-bez-ssów-celownik-w-awp/#entry233974. PS. Nie wiem po co sie głupio śmiejesz na pw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221380 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Tłumaczę Ci kolego że teraz ss'y mi się elegancko zapisały, tak jak mówiliście. Wtedy nie miałem ŻADNEGO. A z przyjemnością bym wstawił. Ja jestem przekonany że wtedy ss'y - jakimś cudem lub dziwnym trafem - nie zostały mi zrobione. PS. prywatna wiadomość to PRYWATNA wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221385 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Poza tym te wasze bany nic nie dają - klikam dwa przyciski i właśnie sobie znów gram na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Października 2014 #221418 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Jeśli zauważycie kolegę na serwerze, banujcie z powodem "aktywny". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Października 2014 #221419 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi