Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221304 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 mam propozycje a mianowicie aby dodać na serwer spadochron czsami mógłby się przydać co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 11 Października 2014 #221310 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Jestem na nie. Spadochron jest zbędny nic ciekawego nie wnosi na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221316 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 no tak ale przydaje sie czasami wyobraz sobie że masz 2 hp gonią cię w 4 a ty skaczesz z gali żeby do trupa dolnego wbiec i nie wskakujesz na skrzynke spadasz giniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221318 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Nie, fpsy będą jeszcze bardziej spadać, cały ekran będzie ze spadochronów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 11 Października 2014 #221324 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Spadochron na DM? Całkowicie zbędny plugin Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221381 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 no tak ale przydaje sie czasami wyobraz sobie że masz 2 hp gonią cię w 4 a ty skaczesz z gali żeby do trupa dolnego wbiec i nie wskakujesz na skrzynke spadasz giniesz No w sumie troche racji masz przykro jest tak zginąć przez bład Spadochron to rozwiązanie dosyć dobre ale zobacz też na to z drugiej strony Na DM jest nie potrzebny bo jest to serwer typowy dla nauki i zabawy Plugin może obciążać serwer i nie współgrać z innymi plikami ( sam na swoich serwerach miałem z tym problemy, wgrywałem kilka typów spadochronu i po kilku dniach gdy wbiłem na strone pukawki, to pokazywało że spadochron crashuje serwer ) a odkąd gram na DM, to jesteś pierwszą osobą która skarży się na brak spadochronu Teraz go nie ma i wszyscy sobie radzą Więc co do pomysłu to jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221400 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Taki temat był poruszany. Nie będzie spadochronu, nie potrzebny jest ko9lejny plugin który tylko zaśmieca i takich już dobrze obciążony serwer. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221401 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi