Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221212 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Twój nick podczas gry: Sutter Kain Godzina, data zdarzenia: po 12 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 77.87.0.1 Uzasadnienie: Dostałem ssy, niby nic takiego, ale tych ssow nie ma w folderze, jedyne co wiem to to, ze podczas robienia ssow wyszedlem z gry i admin w niefortumnym momencie mi je robil.. ban w konsoli jest, a ja zadnych ssow nie mam w folderze, sprawdzilem wszystkie pliki irfan vievem z calego kompa i nic nie ma Server # 196 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Sutter Kain [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 22936425 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.87.0.1 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/rss13.mp3' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_skulls.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_ne.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_nw.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_se.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_sw.tga' Error: server failed to transmit file 'resource/TutorScheme.res' Error: server failed to transmit file 'resource/UI/TutorTextWindow.res' Kicked : You are BANNED. Check your console. Wyskakuja dziwne polecenia: error server failed, nie wiem czy to ma jakis zwiazek z tym, ale w kazdym badz razie, nie mam zadnych ssow. Szczerze mowiac to nawet nie wiedzialem ze jakies ssy dostalem, gralem sobie normalnie i wyszedlem z gry w pewnym momencie, wrocilem za godzine wchodze i patrze ban z ssami, se mysle jakim cudem, to nie ja, to jakas pomylka, spawdzilem amx bans no i widnieje ban rzeczywiscie, szukam w folderach, caly komp skopalem nic nie ma, za chorobe nic tam nie ma ;//// Prosze o pomoc/informacje. Wiem ze to wyglada tak jakbym probowal kogos wkrecic, tylko po to aby dostac ub i grac dalej, ale mowie z reka na sercu, ze nie ma tam zadnych ssow, sprawdzalem kilkanascie razy i nie ma;/ kurcze nie wiem co robic, mozecie na demku zobaczyc ta mape najwyzej i wam w 100% pokaze ze czysto gram/gralem/gral bede Ponadto wystapilem o admina i zaakceptowano moj wniosek, a tutaj jakis admin mi ssy robi, ktorych nie ma w folderze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Października 2014 #221251 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Errory, które wysłałeś nie mają nic wspólnego z robieniem ss'ów. Co więcej, robione są one z automatu po wybraniu Twojego nicku z menu. Zatem musiały zostać zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Października 2014 #221355 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Poradnik jak znaleźć - http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/. Program - "IrfanView", którym możesz zeskanować folder, gdzie powinny znajdować się ss`y. Czas - Niedziela (12.10), godzina - 12:08. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221364 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Powinny sie tam znajdowac, ale ich nie ma, zrozumcie to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Października 2014 #221367 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Skoro tak twierdzisz, to jedyną opcją na ub to jest wykonanie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Października 2014 #221368 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi