Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221212 Napisano 11 Października 2014 Twój nick podczas gry: Sutter Kain Godzina, data zdarzenia: po 12 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 77.87.0.1 Uzasadnienie: Dostałem ssy, niby nic takiego, ale tych ssow nie ma w folderze, jedyne co wiem to to, ze podczas robienia ssow wyszedlem z gry i admin w niefortumnym momencie mi je robil.. ban w konsoli jest, a ja zadnych ssow nie mam w folderze, sprawdzilem wszystkie pliki irfan vievem z calego kompa i nic nie ma Server # 196 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Sutter Kain [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 22936425 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.87.0.1 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/rss13.mp3' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_skulls.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_ne.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_nw.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_se.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_sw.tga' Error: server failed to transmit file 'resource/TutorScheme.res' Error: server failed to transmit file 'resource/UI/TutorTextWindow.res' Kicked : You are BANNED. Check your console. Wyskakuja dziwne polecenia: error server failed, nie wiem czy to ma jakis zwiazek z tym, ale w kazdym badz razie, nie mam zadnych ssow. Szczerze mowiac to nawet nie wiedzialem ze jakies ssy dostalem, gralem sobie normalnie i wyszedlem z gry w pewnym momencie, wrocilem za godzine wchodze i patrze ban z ssami, se mysle jakim cudem, to nie ja, to jakas pomylka, spawdzilem amx bans no i widnieje ban rzeczywiscie, szukam w folderach, caly komp skopalem nic nie ma, za chorobe nic tam nie ma ;//// Prosze o pomoc/informacje. Wiem ze to wyglada tak jakbym probowal kogos wkrecic, tylko po to aby dostac ub i grac dalej, ale mowie z reka na sercu, ze nie ma tam zadnych ssow, sprawdzalem kilkanascie razy i nie ma;/ kurcze nie wiem co robic, mozecie na demku zobaczyc ta mape najwyzej i wam w 100% pokaze ze czysto gram/gralem/gral bede Ponadto wystapilem o admina i zaakceptowano moj wniosek, a tutaj jakis admin mi ssy robi, ktorych nie ma w folderze ;/
n-ty dzien Napisano 11 Października 2014 #221251 Napisano 11 Października 2014 Errory, które wysłałeś nie mają nic wspólnego z robieniem ss'ów. Co więcej, robione są one z automatu po wybraniu Twojego nicku z menu. Zatem musiały zostać zrobione.
Teez. Napisano 11 Października 2014 #221355 Napisano 11 Października 2014 Poradnik jak znaleźć - http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/. Program - "IrfanView", którym możesz zeskanować folder, gdzie powinny znajdować się ss`y. Czas - Niedziela (12.10), godzina - 12:08.
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221364 Napisano 11 Października 2014 Powinny sie tam znajdowac, ale ich nie ma, zrozumcie to...
Teez. Napisano 11 Października 2014 #221367 Napisano 11 Października 2014 Skoro tak twierdzisz, to jedyną opcją na ub to jest wykonanie 100 reklam.
Teez. Napisano 11 Października 2014 #221368 Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
Popularne Dni
11 Paź
6
Najaktywniejsi w tym temacie
Teez. 3 posts
n-ty dzien 1 post
Popularne Dni
11 Paź 2014