Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221201 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Twój nick podczas gry: DamianEx Godzina, data zdarzenia:14.00 Mapa:de_westwood STEAM_ID / IP: 89.74.177.136 Uzasadnienie: Właśnie wszedłem na serwer i ponownego bana dostałem... Aż zacytuje powód. Nawet nie zdążyłem mu wytłumaczyć sytuacji która zaszła. [AMXBans] Powod : ' WYPIERDALAJ ' ~ Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Października 2014 #221207 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Dostałeś pierwszego bana z powodem "Wallhack", zmieniłeś IP i wszedłeś na aktywnym. Wystarczyło wejść na forum i napisać odwołanie. Druga sprawa - powód bana. Zapraszam admina Black do złożenia obszernych wyjaśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221210 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Nie miałem pojęcia że mam aktywnego bana.. Po prostu wszedłem na serwer i dostałem bana za "Aktywny", później napisałem odwołanie, dostałem UB i znów ban. Btw. Nie mam możliwości zmiany ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221226 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Za 1 razem gdy wszedłeś do gry miałeś odpalonego aima + wh. Wszedłem na specta w celu nagrania demka, po czym ty natychmiastowo uciekłeś z servera, moja decyzja była prosta -> ucieczka od ss = perm. Za 2 razem wbiłes bez odwołania / prośby o ub, o co jeszcze pytałem dixoneta czy cos takiego pojawiło się na forum, okazało się, że nie, więc dostałeś za wchodzenie na aktywynym, za 3 razem była to już tylko formalność, tyle ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221237 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Aim + Wh ? Nie możliwe. Tego 3 bana rozumiem, rozpędziłeś się, lecz zauważ że jest inne ip. Ktoś Mi się włamał na nick i zasiał chaos... Zmiennego ip nie mam, jakbym miał to bym wchodził dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221241 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Nie widzę powodu dla którego ktoś miałby Ci się specjalnie włamywać na konto / brak dużego lv / brak monet / brak klas premium. Wszystko to idzie na Twoją niekorzyść . Poza tym, jak mamy ustalić, czy nie masz możliwości zmiany ip..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Października 2014 #221244 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 DamianEx, próbujesz zrobić z nas durniów? Mam ci pokazać twój zmienny zakres IP? Ban o godzinie 9, adres IP: 89.74.117.57. Ban o godzinie 11, adres IP: 89.74.177.136. BlackShadow, przeczytaj jeden z tematów w ukrytym dziale adminowskim. Strajk, ręce mi po raz kolejny opadły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Października 2014 #221245 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi