Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220395 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Nwm co sie dzieje od kilku dni z tym CS.Dziś grałem sb na waszym serwerze a tu nagle Ssy i mam tylko 1 ss na innej sieci też tak miałem wgl mi ssy sie nie zapisują nwm o co chodzi. 1 ss tylko mam .Co jest wgrane że mi sie ssy nei zapisują? http://speedy.sh/j2RKd/2014-10-09-00002.rar [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ^[+]Di$cReTe HeRoe$[+]^ : LA_NY [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 92041656 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.24.189.81 ' [AMXBans] =============================================== ' Wgl nwm co jest z tym CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 9 Października 2014 #220396 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Musisz miec 5 screnow (robią się automatycznie ) Jak nie mozesz znalezc kieruj sie tym poradnikiem : http://multi-head.pl/topic/13917-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ \ Ss-y zapisuja sie w formacie Tga. Ty wstawiles w JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220440 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Nic nie mam z TGA :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220480 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Wstawił jednego screena bo na nim nic nie widac a pozostałe 4 pewnie odpalone tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220484 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Patryczek^^ tak tak grałem na WH na steam bo jestem taki słaby i jak bym miał WH to nawet nie musiał bym pisać tematu Dziś też dostałem Ssy na T***-C*** i tez mialem 1 ss ale dali UB ;P /EDIT Nie reklamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 9 Października 2014 #220486 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 No widzisz, u nas panują jakieś zasady i bez 5 fotek nie masz co liczyć na UB. Dlatego kolejny post bez linku jest nie potrzebny. Masz 24h od dostania bana na wstawienie fotek, jak nie to musisz robić 100 reklam aby dostać UB. Proste zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220499 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ale ty bystry jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Października 2014 #220531 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Widzę głupie komentarze, więc nie mamy za czym czekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Października 2014 #220532 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi