Lysy* Napisano 18 Lutego 2016 #399525 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Admin DobrePlejsy niedosc ze wbija raz na tydzien to jeszcze wbił teraz i bez dowodów zbanował mnie za jakies fk bo prowadzący powiedzial ze kto sie ociąga ginie Galio sie ociągał to go zabilem potem wbil Plejs i zbanowal mnie bezpodstawnie i bez dowodów wiec prosze o usunięcie mu admina w sumie nie tylko Galio w regulaminie pisze jasno i wyraznie wszystkie polecenia wykonujemy jak najszybsza drogą więc zabijałem tych co sie do tego niedostosowali i twierdzili ze mam fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Lutego 2016 #399528 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 18 Lutego 2016 #399532 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Cześć "Galio w regulaminie pisze jasno i wyraznie wszystkie polecenia wykonujemy jak najszybsza drogą więc zabijałem tych co sie do tego niedostosowali i twierdzili ze mam fk" chodzi też o to że zabijałeś go bez podstawnie na bezruchu na którym się nie ruszał.. Pisało mi chyba z 4,5 graczy że masz na nich fk wiec mam świadków że nie jest ban bez podstawy. Chciałem to sprawdzić także na HLTV ale nie ma tam żadnych demek więc posłużyłem się zeznaniami graczy. A tutaj dowody: 1. Zrobiłem głosowanie i każdy zagłosował że miałeś fk (niżej jpg) 2. Pytałem się tych graczy co częściej grają na serwerze czy masz mass fk i tez mi piszą że masz Tutaj załącze jpg: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 18 Lutego 2016 #399536 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 @@DobrePlejsy nie pytasz graczy czy ktoś coś zrobił bo z czystej nienawiści mogą skłamać sprawdzasz HLTV a nie że ja wejde teraz na serwa napisze Ci że typ zrobił fk i ty go zbanujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeQxd Napisano 18 Lutego 2016 #399540 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Po co ta kłutnia? Jeśli gracz zrobił fk ale prowadząc normalnie a nie że wbił do CT i sobie po prostu wybił 10 to można go upomnieć i wytłumaczyć co zrobił źle albo wywalić z CT na tą mapę. Ban Moim zdaniem przesadzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProLoG Napisano 18 Lutego 2016 #399557 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Dokładnie,po za tym łysy jest młodym graczem wiec mógł się pomylić.Brak dowodów,moim zdaniem kosz xdd LOVELY Ja juz nie op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 18 Lutego 2016 #399564 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 @DobrePlejsy przedstaw jakiś normalny dowód bo te ssy nic nie udowadniają, A co do łysego jest on młodym graczem a pomyłki się każdemu zdarzają więc myślę że niepotrzebna ta kłótnia, i mam nadzieje że się dogadacie, a ban też trochę przesadzony a skarga myślę do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 18 Lutego 2016 #399566 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Już się dogadaliśmy i pogodziliśmy Łysy tez zaraz wypowie się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProLoG Napisano 18 Lutego 2016 #399570 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Obgadali to przy ciastku i kawce XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lysy* Napisano 18 Lutego 2016 Autor #399571 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Dokładnie juz zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galio Napisano 18 Lutego 2016 #399572 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Oki jest młodym graczem lysy to po co wchodzi do CT?? Nieogarniam tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galio Napisano 18 Lutego 2016 #399574 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Stoję na bezruchu do odw. i się nie ruszam a on mi łeb... I twierdzi że się ruszałem...,Idę bo prowadzący powiedział idziecie(kto biegnie kuca ginie) i o on mnie zabił bo szedłem obok broni i ded za co ????(nie moja wina że zostawił tam broń). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Lutego 2016 #399590 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Skoro się dogadali, nie widzę sensu aby to dalej ciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Lutego 2016 #399591 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi