Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219740 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Twój nick podczas gry :GeT_RiGhT PL^^ Godzina, data zdarzenia:07.10.2014 - 13:57:39 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:4:1394687091 Uzasadnienie: Witam chcialbym sie odwolac od bana poniawaz t to dla mnie smieszne ze nie podalem scrinow 2 razy w zyciu mialem robione ss/y na tym serwerze i zakladalem temat na forum i wrzucalem zdj. poczym otrzymywalem ub bylem czysty a tu dowiaduje sie ze 23 wrzesnia dostalem bana powiewdzcie mi jak to jest mozliwe mam radiowke ip nie zmienne a gralem do dzisiaj na serwerze Nie zgadzam sie z decyzja na temat mojego ub BYLEM I ZAWSZE GRAM CZYSTO DZIEKUJE ?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 8 Października 2014 #219970 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Po patrz sobie do amxbansa. Wszystko ładnie widać, że na Twoim IP jest jeszcze jeden ban. Więc decyzja jest chyba prosta prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #220326 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 NAWET NIE MA CIE POJECIA JAK TO WKURWIA JAK CZLOWIEK GRA UCZCIWIE A TU DOSTAJE BANA I JUZ NIE MA ODWROTU JEBAC TO WSZYSTKO CZY NA HAKACH CZY BEZ I TAK JAK SIE NIESPODOBASZ UJEBIA CIE... MASAKRA DZIEKI ZA MILE SPEDZONY CZAS NA SERWERZE POZDRO WSZYSTKIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 9 Października 2014 #220375 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Zawsze możesz odpracować bana robiąc 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 9 Października 2014 #220376 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi