.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 7 Października 2014 #219663 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Witam. Mam małą propozycję co do zmiany regulaminu, mianowicie: Dodać dwa punkty do niego 1) Zakaz bugowania sg (czyli jak postawimy sg nie możemy zmieniać drużyny specjalnie by sg zabijało "swoich", no chyba że nas automatycznie przeżuci) ban 30 min 2) zakaz bugowania min ( czyli stawiamy miny i uciekamy na spect bo tak samo miny zabijają z tt i z ct, oraz stawiania min jedna na drugiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219737 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Za to ja już od początku daje bany na 30 min bo to jest tak jak ująłeś bugowanie. Ale to z tym stawianie min na siebie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Października 2014 #219756 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Co do pkt pierwszego jestem jak najbardziej na Tak . Co do pkt drugiego jestem neutral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #220230 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ale jeżeli postawimy miny i pójdziemy na spec to według mnie ban się jak najbardziej należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #220261 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ja jestem do oby dwu neutral,bo ludzie robią to rzadko a jak robią to przez przypadek(moim zdaniem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 8 Października 2014 #220262 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Na jestem na TAK, bo to jest trochę wkurzające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220361 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Nigdy nie bylem swiadkiem lecz te dwa punkty by sie przydaly :} Bo jak jakis gracz pozna ten sposob bd go stosowac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 9 Października 2014 #220603 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Popieram pierwszy punkt, natomiast do drugiego jestem na nie, oczywiście gdy ktoś to robił notorycznie to dawałem mu kicka, ale czasem np ktoś musi zejść na specta i zrobi to raz to według mnie nie powinno być to ukarane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220618 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Za miny to bym nie karał tak wysoko ale za SG już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 10 Października 2014 #220949 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Punkt z SG zostanie dodany do regulaminu w najbliższym czasie sprawe z minami musimy jeszcze omówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 10 Października 2014 #220950 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi