Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219661 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 yoł yoł nie wiem czy to dobry dział a jeżeli nie to przenieście. mam problem z podszywką która już jakiś czas gra na moim nicku. powiedziano mi żeby zgłosić to do admina i tak zrobiłem. niestety albo admin mnie olał albo nie ma czsu, przez co nie mogę grać ;c i jeżeli da się coś z tym zrobić to bardzo bym prosił ; ) dowód: http://speedy.sh/2xbTC/fauszywka.rar, mam też jego ip, jak będzie potrzebne to z chęcią podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Października 2014 #219669 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Zarezerwuj nick pisz do h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219676 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 też o tym myślałem ale pewnie płatne ;/ i staram się to rozwiązać w innymi sposobami ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Października 2014 #219679 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Za darmo. Napisz do H@, żeby Ci założyli hasło na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Października 2014 #219680 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi