Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219408 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Nick: piONti GDz Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Hmm.. z jakies 6-7 lat temu sie zaczeło Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 napewno nie, bo malo kto ogarnia perfekcyjnie, ale 9 moze byc Staż w CS-sie: Bedzie gdzies z 8 moze i 9 lat z przerwami. Steam ID: STEAM_0:0:49913791 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/piONti%20GDz/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Mysle ze mozna dac szanse mi jak i kazdemu Czesto wchodze rano na serwer i w godzinach wieczornych, oraz nocnych. Szkole mam tylko w piatki i soboty wiec zawsze mozna pomoc Admina ogarniam, bo nalezalem tez do jednej serwerowni na ktorej bylem od poczatku. Nie bede robil reklamy i podawal na jakiej, zreszta tak upadla, bo wykupili domene. Czesto zdaza sie sytuacja gdzie brakuje admina na serwerze poniewaz jest w szkole czy tam w pracy. Jak wspomnialem wyzej ja ten czas zawsze mam;) Postaram sie reklamowac serwer jak sie da, bo naprawde graja tu dobre osoby i panuje atmosfera, ale jak widze czita to mnie szlak trafia. Mikrofon posiadam tak, ze zawsze mozna sie dogadac i pouczyc Jesli chodzi o kase to jestem w stanie pomoc, bo jak narazie fundusze na to pozwalaja. Wiem wiem zaraz ktos napisze odnosnie forum itp. To jest tylko forum, a w glupi sposob nie bede nabijal postow, bo nie o to tu chodzi. Wystarczy ze wejde ogarne itp Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zalezy od dnia co robie. Mysle ze jakies 4 godziny dziennie jak i moze wiecej beda Kontakt: [email protected] jesli chodzi o telefon to tez moge podac bez problemu Dzieki z gory za czytanie tego Pozdrawiam piONti GDz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219465 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Nie spełniasz wymagań. Jak wpasujesz się w kryteria napisz do mnie lub kogoś wyżej żeby otworzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219466 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi