Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219146 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Witaj! Zapraszam cię na serwer Necropolis, jest jeden z topowych serwerów metin2 Medium, ze szczyptą Easy. Informacje o serwerze : Główna strona serwera - Kliknij we mnie jestem linkiem Forum serwera - Kliknij we mnie jestem linkiem TS3 - ts3gamers.pl Download - Kliknij we mnie jestem linkiem FanPage - Kliknij we mnie jestem linkiem Serwer wystartował 13.09.2014 roku Co do podstawowych pytań : ~ Jaki jest maxymalny poziom? - 200 ~ W ile wbije max? - 1 gracz wbił 200 lv w okresie 2 tygodni (da rade wbić tak w 160h) ~ Ile zajmie mi robienie eq na max lv? - Myślę że dość sporo ponieważ ciężko jest ze zdobyciem eq, lepiej jest z wbijanie 200 lv. Na serwerze są bossy gildyjne, dopiero z dobrym eq da rade wysolować bossy. Lecz jednak żeby ulepszyć trzeba się namęczyć. ~ Ile jest królestw ? - Królestw jest mianowicie 2 (Shinsoo oraz Jinno) ~ Czy są dungeony / bossy, i ile ich jest - Tak są, dungeonów jest mianowicie 6 jeśli chodzi o bossy jest ich znacznie więcej jak pisałem wyżej, są to bossy gildyjne i ciężko je ubić solo, jedynie z dobrym eq i na marmurku. ~ Ile graczy gra przeciętnie - Przeciętnie tak myśle że gra 300-400+ osób dziennie na serwerze. ~ Jakie są pety i co dają? - Na forum jest szczegółowy poradnik dot. petów. ~ Jaka postać najlepsza w pvp? - Wydaje mi się że BM chociaż balans klas jest dopasowany. ~ Czy często są eventy i czy w ogóle są? - Są, jak najbardziej, co tydzień w weekend jest ox 3-4 rundy oraz spore zuo, w tygodniu często są raty oraz w weekendy organizowane idole na ts. ~ Jakie są max staty? - 110 ~ Jak ze skilami? - Po osiągnieciu 5 lvl'a dostajemy quest, czytając go mamy do wyboru daną profesje, po wybraniu mamy wszystkie skile na G1. ~ Czy ciężko wbić skile na P? - nie, prawie z każdego metina lecą kamienie duchowe. ~ W ile wbije 110 lv? - od początku, myślę że w 3-4 godzinki da rade ~ Ciężko wbić perfecty do eq? - Bony wchodzą max, dlatego szybko wbić perfecty, chociaż czasem długo to trwa. ~ Dodany jest 1 item do ekwipunku, jest to mianowicie pas, który działa tak samo jak buty, takie same bony do niego wchodzą, lecz wbudowane bony ma różne, zależy od paska. ~ Czy na serwerze są questy? - Tak, jest biolog za którego mamy bonusy (dodatkowy + iż nie musimy lecieć do m1 oddawać do biologa ponieważ mamy okienko w podręczniku gracza z biologiem) oraz inne questy typu zabij danego bossa itp. ~ Od jakiego lv można założyć gildie? - 100 lv ~ Czy jest dozwolony BS(Bonus Switcher) - Tak ~ Czy są dozwolone wspomagacze tupu exp bot/wh itp. - Nie Na więcej pytań odpowiade forum serwera, Zapraszam! Dodatkowe informacje : Setów Zbroji na serwerze mamy 5. (90, 110, 130, 140, 170) Setów Broń na serwerze mamy też 5. (80, 100, 120, 140, 170) Expowiska - jeżeli chodzi o expowiska mamy ich dużo Dolina Zamętu - 90 lv Kraina Magii - 110 lv Kraina Obłąkanych - 120 lv Przeklęty Labirynt - 150 lv Pustkowie Lemurów - 180 lv Wierzchowce : Lew Wojenny Opancerzony zwierz Snieżny Lew Nowe Kostiumy: Nowe naszyjniki Zapraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Października 2014 #222620 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Reklamy serwerów/sieci" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi