Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Necropolis - Serwer o którym marzysz!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

14_pu.png

Witaj! Zapraszam cię na serwer Necropolis, jest jeden z topowych serwerów metin2 Medium, ze szczyptą Easy.

Informacje o serwerze :

Główna strona serwera - Kliknij we mnie jestem linkiem

Forum serwera - Kliknij we mnie jestem linkiem

TS3 - ts3gamers.pl

Download - Kliknij we mnie jestem linkiem

FanPage - Kliknij we mnie jestem linkiem

Serwer wystartował 13.09.2014 roku

Co do podstawowych pytań :

~ Jaki jest maxymalny poziom? - 200

~ W ile wbije max? - 1 gracz wbił 200 lv w okresie 2 tygodni (da rade wbić tak w 160h)

~ Ile zajmie mi robienie eq na max lv? - Myślę że dość sporo ponieważ ciężko jest ze zdobyciem eq, lepiej jest z wbijanie 200 lv. Na serwerze są bossy gildyjne, dopiero z dobrym eq da rade wysolować bossy. Lecz jednak żeby ulepszyć trzeba się namęczyć.

~ Ile jest królestw ? - Królestw jest mianowicie 2 (Shinsoo oraz Jinno)

~ Czy są dungeony / bossy, i ile ich jest - Tak są, dungeonów jest mianowicie 6 jeśli chodzi o bossy jest ich znacznie więcej jak pisałem wyżej, są to bossy gildyjne i ciężko je ubić solo, jedynie z dobrym eq i na marmurku.

~ Ile graczy gra przeciętnie - Przeciętnie tak myśle że gra 300-400+ osób dziennie na serwerze.

~ Jakie są pety i co dają? - Na forum jest szczegółowy poradnik dot. petów.

~ Jaka postać najlepsza w pvp? - Wydaje mi się że BM chociaż balans klas jest dopasowany.

~ Czy często są eventy i czy w ogóle są? - Są, jak najbardziej, co tydzień w weekend jest ox 3-4 rundy oraz spore zuo, w tygodniu często są raty oraz w weekendy organizowane idole na ts.

~ Jakie są max staty? - 110

~ Jak ze skilami? - Po osiągnieciu 5 lvl'a dostajemy quest, czytając go mamy do wyboru daną profesje, po wybraniu mamy wszystkie skile na G1.

~ Czy ciężko wbić skile na P? - nie, prawie z każdego metina lecą kamienie duchowe.

~ W ile wbije 110 lv? - od początku, myślę że w 3-4 godzinki da rade :)

~ Ciężko wbić perfecty do eq? - Bony wchodzą max, dlatego szybko wbić perfecty, chociaż czasem długo to trwa.

~ Dodany jest 1 item do ekwipunku, jest to mianowicie pas, który działa tak samo jak buty, takie same bony do niego wchodzą, lecz wbudowane bony ma różne, zależy od paska.

~ Czy na serwerze są questy? - Tak, jest biolog za którego mamy bonusy (dodatkowy + iż nie musimy lecieć do m1 oddawać do biologa ponieważ mamy okienko w podręczniku gracza z biologiem) oraz inne questy typu zabij danego bossa itp.

~ Od jakiego lv można założyć gildie? - 100 lv

~ Czy jest dozwolony BS(Bonus Switcher) - Tak

~ Czy są dozwolone wspomagacze tupu exp bot/wh itp. - Nie

Na więcej pytań odpowiade forum serwera, Zapraszam!

Dodatkowe informacje :

Setów Zbroji na serwerze mamy 5. (90, 110, 130, 140, 170)

Setów Broń na serwerze mamy też 5. (80, 100, 120, 140, 170)

Expowiska - jeżeli chodzi o expowiska mamy ich dużo

Dolina Zamętu - 90 lv

Kraina Magii - 110 lv

Kraina Obłąkanych - 120 lv

Przeklęty Labirynt - 150 lv

Pustkowie Lemurów - 180 lv

Wierzchowce :

Lew Wojenny

Opancerzony zwierz

Snieżny Lew

Nowe Kostiumy:

09920711838187444582.png

65872007743548672362.png

Nowe naszyjniki

45834848993092529026.png

Zapraszam !

4_logo.png

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...