Guest Guest Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Data i godzina: 19:10 06.10.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: Nychu Dowody: http://speedy.sh/UT4TK/nychu.dem Świadkowie: zdaje mi się, że dawaj tego buta frajerze przyglądał się na to co do mnie mówi Uzasadnienie: zaraziłem go kiedy lm stawiał. następnie się wkurzył i bloczył mi wyjście z kampy aż doszło do obrażania ip 31.174.138.23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 No to trzeba na hltv ogladnac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guyver Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Nychu dostał bana na 24h.Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...