Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #218901 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Mam propozycję do serwera aby wgrać Mini dust 2 dlaczego??? jak jest mniej graczy można taką załadować a nie szukać się po mapie.Dodam,że serwer De Dust2 zostaje w nazwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Października 2014 #218983 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Wedlug mnie zbedne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #218988 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Na pewno to nie wypali, chyba mało interesujesz co się dzieje bo była już podjęta decyzja (wielokrotnie powtarzana), iż nie będzie dodawanych żadnych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #218996 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Wiem co się dzieje Olga ale to jest propozycja.Nie narzucam się do niczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Października 2014 #218999 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Wiele propozycji zostało przedstawionych na temat mniejszej mapki po jakiejś tam godzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Października 2014 #219000 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi