Podziemny Ruch Oporu Napisano 9 Października 2014 #220475 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Popieram go jest spoko czasami ma problem z pingiem ale jest okey dobry z niego bedzie admin. kiedy nie wejde to gra to tez plus w gore TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220500 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Neutral -amxbans -kultura -amxx +wiek -ogar +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 9 Października 2014 #220576 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Jestem na NEUTRAL, niby jesteś ogarniętym i aktywnym graczem, ale z tego co pamiętam to za mojego adminowania nie panowałes nad emocjami (pare tygodni mnie nie było na serwie, może się coś zmieniło) daj się poznać z lepszej strony, a będę na Tak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 9 Października 2014 Autor #220607 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Jestem na NEUTRAL, niby jesteś ogarniętym i aktywnym graczem, ale z tego co pamiętam to za mojego adminowania nie panowałes nad emocjami (pare tygodni mnie nie było na serwie, może się coś zmieniło) daj się poznać z lepszej strony, a będę na Tak;) Trochę się poprawiłem, a na pewno aktywność na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2014 #221075 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Jeżeli chodzi o kulturę to się poprawiła i nie widziałem aby łamał regulamin przez ten okres czasu jak gram... Minęło 5 dni od złożenia podania i nie ma werdyktu pasuje to dokończyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Października 2014 #221165 Administrator Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Jeżeli przez tydzień lub dwa nie wyłapiesz żadnego głupiego bana otworze podanie i przyjmę je. Na ten czas graj jak grałeś i pokaż tym, co są na nie w twoim podaniu aby zmienili zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Października 2014 #221166 Administrator Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Października 2014 #226898 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Otwieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 25 Października 2014 #226969 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Na nie, BRAK STEAM. A jeśli ma steam to nigdy na nim nie gra. Screen choćby z dziś: http://speedy.sh/ARBw7/tps.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #226979 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Ja jestem na Tak Widuje go ciągle na serwerze + Miły, nie sprawia problemów + Steam + Wiek +/- Staż w Counter Strike + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 25 Października 2014 Autor #226980 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Mam steam tylko czasami się coś psuje i nie mogę otworzyć cs'a na nim, ale takto jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 25 Października 2014 #226987 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 To zacznij grać na Steamie na serwerze, bo pisać: mam steam, to może sobie każdy. A nic do Ciebie nie mam, ale posiadanie STEAM to warunek konieczny na admina, więc sorry, ale go nie spełniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 25 Października 2014 Autor #226996 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 To zacznij grać na Steamie na serwerze, bo pisać: mam steam, to może sobie każdy. A nic do Ciebie nie mam, ale posiadanie STEAM to warunek konieczny na admina, więc sorry, ale go nie spełniasz. No dobra, ale jakbym nie miał steam to bym nie pisał podania bo i tak by wyszło wszystko na jaw, więc po co miałbym kłamać Jak chcesz mogę Cię zaprosić lub ty mnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 25 Października 2014 #227114 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Zaprosisz mnie przez komunikator Steam, a to każdy może sobie ściągnąć za free Mieć komunikator Steam, a mieć gry na Steam to dwie różne rzeczy. Zacznij grać na Steamie na serwerze COD 200, na którego składasz admina a masz moje pełne tak Bo jak na razie to sprawdzałem Cię w konsoli przynajmniej 20 razy i za każdym razem grałeś NON steam Nigdy w żadnym podaniu nie wypowiedziałem się na nie i teraz też bym tego nie zrobił, ale jeśli kolega, którego nigdy na serwerze nie widziałem na Steam (a sprawdzałem wielokrotnie) składa podanie o admina to coś mi tu nie gra. Tak czy inaczej utniesz wszystkie spekulacje jak zaczniesz grać Steam na cod200. Tylko tyle, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227153 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jestem na Neutral tak jak kolega wyżej jak grałeś to ani razu nie widziałem cię na steam zacznij na nim grać a będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227395 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jestem na Neutral. Nigdy cię nie widziałem w cs na Steam ;/ Jeżeli ci nie działa Cs na Steam to wychodzi na to że nie spełniasz wymagań. Ale i tak Admina dostaje się na Steam ID Na NS i tak chyba nie będzie ci działał Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 26 Października 2014 #227398 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nigdy nie widziałem Cię na Steam a przecież to podstawa. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 26 Października 2014 Autor #227524 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nigdy nie widziałem Cię na Steam a przecież to podstawa. Jestem na NIE. Właśnie siedzę na tym steamie i patrzę tego Cs'a i nwm czy nie bd musiał nowego kupić , bo jakiś tydzień temu aktualizował się Steam i od tamtej pory coś się wali jak chce włączyć Cs'a na Steam to wychodzi błąd, a jak się już włączy to pisze, że jestem NonSteam. Wkurzyłem się -,-. To narazie chyba mogę sobie pomarzyć o adminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 26 Października 2014 #227576 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 jak kpisz nowego steam poproś o otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Października 2014 #228565 Administrator Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Otwieram podanie na prośbę składającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 29 Października 2014 #228587 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Masz na Tak : -Steam masz; -Godziny masz; -Grałem z tobą troche na cod 400 i było całkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228865 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Jak dla mnie na NIE widuję cię często na serwerze ale to nic nie znaczy dostajesz często bany ogólnie za ping ale też za inne drobiazgi jak skan przed 7 sekundami na eldo mówi ci to coś nie znasz regulaminu dla mnie nie poradziłbyś sobie w roli admina To jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228883 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Neutral. +Godziny +Steam - Bany za ping, Skany przed 7 sek, źle postawione sg, etc. A no i bym zapomniała, zabijanie na konspirancie z lewego nożem. c: Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 30 Października 2014 #228944 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Neutral spelniasz wymagania ale malo na steam grasz i duzo razu bany za ping miales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 30 Października 2014 Autor #228999 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Neutral spelniasz wymagania ale malo na steam grasz i duzo razu bany za ping miales. No dobra, ale co ja na to poradzę ? Może mam jeszcze internet lepszy kupić ? -,- Szkoda, że jak gram na innych servach to ping po 30 i mniej, a tu wejdę i ping 90 i więcej więc nie wiem jak na to zaradzić. I ostatniego bana to może 2 tyg. temu dostałem , ale ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi