Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218752 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Data i godzina: 19: 20 okolo Nick admina/gracza, który zawinił: Lazar Dowody: jakie moga byc, normalne slowa i to jak bylo Świadkowie : alcarion Uzasadnienie: Siemka dzisiaj dostałem bana od Admina Lazar na serwie diablo mod za to ze jak zaraziłem chwile wczesniej gracza w kampie i sprawdzałem cala kampe i jak wychodziłem napotkałem go wbiegajacego do kampy i dostałem bana za to ?? i za pewne jeszcze on sam sie odrodził jako human. Nie wiem kto teraz dostaje adminów, i Poza tym widziałem jak był zombi nie wbił do zadnej kampy przez 3 min i dalej miał zero deadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218757 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Radziłbym zastosować wzór. To nie jest żaden "diablo" mod tylko zombie mod. Odnośnie mojego admina to chyba jest jakiś znak, że go mam, prawda? Wg mnie jak go dostałem, to część graczy uważa, że jednak cele wykonuję. Odnośnie tej akcji to widziałem sam. Zaraziłeś jedną osobę, która po chwili wyszła z kampy i czekałem kiedy Ty wyjdziesz. Jednak tak się nie stało. Z początku pomyślałem, że jesteś afk/wyszedłeś z serwa. Z tego powodu wbiłem do owej kampy i zostałem zarażony przez Cb. Do tego patrzyłem się co Ty chcesz zrobić. Zamiast wyjść z tej kryjówki to wręcz przeciwnie -> próbowałeś zostać tam jeszcze jakiś czas. Ban jest słuszny, do tego radziłbym przeczytać regulamin. Pozdrawiam, Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiaaa Napisano 5 Października 2014 #218803 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Sytuacji tej nie widzialam wiec duzo na ten temat nie moge powiedziec.. Natomiast jezeli chodzi o admina to wykonuje cele, zreszta to gracze wybieraja admina i jakby nic nie robil to by nie dostal do tej pory nie bylo na niego zadnych skarg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 5 Października 2014 #218810 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Jutro obejrzę hltv jak przyjdę z pracy.Ban juz minął więc można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 6 Października 2014 #219001 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Obejrzałem demko i tak szczerze mówiąc ban był słuszny bo Suchy zaraziłeś Alcariona pózniej On wyszedł z kampy a Ty nadal w niej kampiłeś.A Admin Lazar wchodzący do tej kampy odrazu został przez Ciebie zarażony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 6 Października 2014 #219002 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi