Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Witam! Mój nick na serwerze CoD Mod 200LVL to Zolty.! Godzina zdarzenia : Ok 18:00 Data: 05.10.2014 r. Mapa: De_dust2 Moje IP to : 78.131.236 A ID mojego Steam'a : STEAM_0 : 0 : 1835758987 Proszę uprzejmie o un-banowanie mnie na serwerze Multi-Head CoD 200LV. Nie używam czitów itp ,,Wspomagaczy'' lecz obraziłem Serwer Graczy oraz matke opiekuna. Bardzo za to przepraszam i prosze o UN-Bana. Żegnam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Według mnie ban jest adekwatny co do komentarzy przedstawionych na tym demku ftp://hltvrec:[email protected]/s2839/nazwa-1410051727-jail_facebook.dem.zip Istotne są epitety użyte od 4:10, chwile potem kolega pożegnał nas permanentnie i myślę, że tak zostanie. Obraza rodziców w ten sposób jest karygodna, lecz proszę aby kwestie UB rozpatrzył @aquax lub . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted October 5, 2014 Administrator Share Posted October 5, 2014 Ban zostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted October 5, 2014 Administrator Share Posted October 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...