Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218717 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Nick:pyfcio Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Znam się na dużo żeczach związanych z administracją Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:4 lat Steam / NonSteam:Steam (zalogowany jako pyfcioo) Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: www.gametracker.com/31.171.249.222:27029/ Dlaczego TY .!:Znam się na róznych podstawach admina poza tym czasami jak są cheaterzy to adminów nie ma a ja wchodze codziennie na serwer Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:gdzieś 4 godziny dziennie Kontakt:Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 5 Października 2014 #218720 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 - ortografia - zły link do gt - słaba aktywność na forum Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218723 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Mi sie zdaje ze dobry link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Października 2014 #218732 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 W ciągu ostatniego tygodnie przegrałeś tylko 24 minuty. Popracuj nad aktywnością, potem zostanie wznowione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 5 Października 2014 #218775 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie:Twoja aktywność w ostatnim tygodniu wynosi 24 minuty ,popraw to i zapraszam za dwa tygodnie Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi