Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Data i godzina: 05-10-2014 , okolo 11:30 Nick admina/gracza, który zawinił: E39 Dowody: Jest demo ale także i screeny : Świadkowie: świadków nie potrzeba gdyż demko wszystko ukazuję Uzasadnienie: Admin ten pod koniec mapy slapnął kilkukrotnie gracza ` k0j0ciK ;] co było już nie potrzebne bo mapa się kończyła( zostało może ze kilkanaście sekund do końca ) ale admin przez 10 ostanich sekund aż do zmiany mapy slapował gracza ` k0j0ciK ;] tutaj chyba nie ma wątpliwości że admin się bawił tą opcją w swoim menu admina .. Następnie nie reagował na zgłoszenia na [email protected] o pingu Talkovskiego który mu ciągle skakał 30/100/200/ i tak w kółko zgłaszałem na [email protected] admin nie reagował aż w końcu napisałem mu na steam gdzie w końcu raczył mu dać "kicka" po ponownym wejściu na serwer otrzymał bana na 30min a z tego co się się dowiedziałem powinien dać pierw bana na 5min ale tłumaczył się , że ten gracz otrzymywał dzisiaj bany za ping , jak na moje skoro gracz wchodzi ponownie na serwer po jakimś dłuższym okresie czasowym to konto mu się tak jak by zeruje i zaczyna się upomnienia od najniższego szczebla . A co najlepsze komuś daje bany za ping a sam ma nie najlepszy ping skakał mu przez dobre kilkanaście minut zrobiłem tylko 3 screeny w mniej więcej momentach jakie miał pingi podczas skoków . Pewno wielu pomyśli że błache skargi , że jestem konfidentem czy też chce pozbyć się kogoś z serwera etc, ale to nie w tym rzecz jeżeli wszyscy chcemy mieć ogarnięty serwer to admini muszą pokazywać innym przykład i że mimo iż są adminami ich też tyczą się te zasady . Pozdrawiam czekam na wypowiedź administracji w tej sprawie . Poniżej wszystkie dowody do tej skargi . Demko ftp://hltvrec:[email protected]/s2831/nazwa-1410051132-de_dust2.dem.zip Czas trwania slapowania przez admina zaczyna się 24:20 - 24:34 minuta . Screen - slapowanie 1. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1a28c86e74a21199.html Screeny - Ping admina 1. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/04d4b61f02a1df25.html 2. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7f241b674d4a68f6.html 3. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b1f4c381a4c24860.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Nie widzę pingów na tych ss co do demka zapraszam admina E39 do wyjaśnienia sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Gracze na serwie ciagle nie wykonywali celow tlyko kampili wreszcie zaczelem jednego slapować . Gracz tevolowski czy jakos tak mial ping wachający się 30-120 , 120-30 a na taki ping mozna przymnkac oko bo skkakal mu a nie byl w miejscu w dodatku gracz nie kaltkowal wiec nei wiem w czym masz problem . Mój ping był wysoki owszem , gdyż pobieralem kilka rzeczy z neta i zaczal mi skakac ale to chwilowo . Nastepnie napsiales tylko 1 raz na [email protected] a pozniej zaczeles mi spamowac na steamie. Prosze o dowód psiania mi na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Tutaj podsyłam paczkę ze screenami pingu jeżeli by ktoś nie widział pingów na tym ss wyżej ---> http://www10.zippyshare.com/v/33497614/file.html odnosząc się jeszcze do tych pingów skoro miał taki ping powinien wyjść ogarnąć go pobrać to co musi i wrócić A i przepraszam chciałem dodać jeszcze jedną rzecz poprosiłem go żeby wszedł na serwer zbanował 100-procentowego cheata z wh odpisał że za minute bo kończy rekalmy na warna to coś jest nie tak chyba pierw powinien wejść i szybko zabanować cheata żeby ludziom się grało dobrze a później dokończyć sobie tą jedną reklamę . Niestety skończyło się na tym że ponownie Anię musiałem prosić a reszta nie ma czasu te 2 minuty poświęcić tutaj chcę usprawiedliwić Danke bo nie mogła w tym czasie wejść , Dostałem jeszcze informacje od innego gracza o tym , że prawdopodobnie E39 1 października około godziny 15:38 slapował sam siebie nie wiadomo z jakiej przyczyny , demko z 1 pazdziernika z 15:15 można sobie pobrać tam bedzie ten slap sam siebie . Demko 1 październik godzina 15:15 ftp://hltvrec:[email protected]/s2830/nazwa-1410011515-de_dust2.dem.zip Screen 1. http://pl.tinypic.com/view.php?pic=rj1jiv&s=8#.VDEnlVfiJIU Nie zrobiłem screena jak pisałem na [email protected] bo byłem przekonany że ogarniesz ta jedną rzecz którą ci zgłosiłem myliłem się nie sądziłem że tyle problemu CI to sprawi ,m teraz będę robił każdego ssa adminowi że zgłaszałem na [email protected] ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Nie płacz kolego za to ze wyrzucilem cie ze znajomych na steam masz buziaka :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Zmieniasz temat... Szczerze mówiąc nie chce mieć takiego nieogarniętego admina w swoich znajomych dlatego jako pierwszy Cię zablokowałem . Nadal czekamy na odpowiedź o którą prosił Strajk ... ps. Chciałem tylko dodać że będę dopiero w nocy .. Temat przeczytam jak wrócę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 No więc tak na początek, co z tego że slapowałem siebie? Na siłe szukasz dowodów? Moze obejrzyj all demka z tamtego tygodnia? Były sytuacje że admin sam siebie zbanował dla zabawy i co? A Ty masz problem bo się slapowałem... Piszesz żebym kogoś zbanował po czym dostajesz odpowiedź że zrobię to za 1 minute... więc w czym problem? Mam wszystko rzucić i leciec bo Ty 1 MINUTY nie poczekasz? Zabawnie się robi...Admin jest do Twojej dyspozycji gdy jest aktywny w grze a nie że siedzi na steam to ma być na każde Twoje zawołanie... To tyle w tym temacie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Wyjaśnione następnym razem proszę i tyczy się to każdego admina o lepsze reagowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...