Gość Guest Napisano 4 Października 2014 #217819 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Nick: Wyindywidualizowany. Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):dosyć duże,miałem adma na kilku sieciach,głównie cod mody,raz nawet byłem UBT Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:5lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:58911442 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...2.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Rano gra bardzo dużo cheaterów a wtedy rzadko jest admin,a ja gram często w porannych godzinach.Chciałbym pomóc sieci i żeby gracze rano się nie zniechęcali do gry Gram również po południu,ogólnie poświęcam dużo czasu na coda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:różnie 2h a czasami 5-6 Kontakt:steam,ts,PW forum. Krótko o sobie Mam na imię Paweł,mam 16 lat.Mieszkam w Koninie(Wielkopolska).Interesuje się piłką ręczną.Lubie grać w 1.6 i w GO Myślę że nadaje się na tą posadę,bym trzymał porządku na serwie i banował cheaterów Na sieci już jestem sporawo ale miałem przerwę z przyczyn osobistych Minęły 2 tygodnie od poprzedniego podania,więc składam ponownie. Proszę o rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2014 #217848 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Jestem na tak , gracz dużo przesiaduje na serwrze i ogarnia , myśle ze sie nada ;d . Pozdro tez jestem z Konina nick. Domino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2014 #217865 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Często na serwie, ogarnia, steam. Da radę. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2014 #217901 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 jestem na tak powody wyżej. Często gra nie spamuje bez sensu u@. Podaje konkretnie cziterów i myślę że da sobie rady. Pozdrawiam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Października 2014 #217906 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Jestem na TAK: -Aktywny na serwerze -Zgłasza czity itp. -Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Października 2014 #218008 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Zanim znowu napiszesz podanie, to zajrzyj do kalendarza i zobacz na jakiej zasadzie on działa. Skoro ostatnie podanie było 26.09.2014, a dziś mamy 04.10.2014 to ile dni minęło? Warn za spam podaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Października 2014 #218009 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Podania co dwa tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi