Wyimagino Napisano 4 Października 2014 #217788 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Witam Was wszystkich ! Zawitałem na sieć za pośrednictwem brata , który znany był pewnie niektórym osobom . Mianowicie Insidera . Potem rozwinę ten temat . Mam na imię Kuba mam 16 lat . Pochodzę z Rzeszowa . Uczę się w samochodówce . Zainteresowania to motoryzacja i piłka nożna . W cs'a gram już kilka ładnych lat . Myślę , że będzie nam wszystkim ze sobą dobrze . A teraz kontynuacja tematu brata . Insider , czyli mój brat wyjechał . Niestety nie zdążył pożegnać się ze swoimi przyjaciółmi z sieci . I tutaj mam napisać kilka słów od niego : Przepraszam , że się z wami nie pożegnałem . Wyjechałem . Napiszę to krótko . Kieruję serdeczne pozdrowienia do : - osoby bez której życie na tej sieci nie było by takie samo , jakoś napewno się kiedyś z tobą skontaktuje i się pownerwiamy nawzajem . I mojego spamu na stim .... @EvO - długo by pisać . Brak mi Ciebie . Tego wzajemnego wkurwiania się na stimie . No i mojego spamu Brat może jeszcze zawita na sieć , bo nigdy nic nie wiadomo . Pozdrawiam Im. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 4 Października 2014 #217792 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Października 2014 #217793 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Czesc.Zawitaj na JB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 4 Października 2014 #217796 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Października 2014 #217802 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Witam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Października 2014 #217804 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2014 #217874 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Yo man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Października 2014 #218066 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Nie włożyłem tyle w życie sieci ile miałem w planach** (Zawsze muszę coś spie.. spartaczyć) ale słowa jak najbardziej miłe i dziękuje. Czyli jednak wyjechał? No cóż, pozdrów brata. Ja ostatnimi czasy praktycznie nie wchodzę na steama, lecz tu można mnie co jakiś czas spotkać. Witam na sieci ** W sumie to nie zdążyłem praktycznie nic zrobić prócz kilku rozmów na sb z świetnymi ludźmi. Nie zapominajmy kto ciągle mnie uprzedzał na naszym kochanym ShoutBoxie. Salut Consecuente, całkiem możliwe, że to czytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VooFy Napisano 6 Października 2014 #219018 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219265 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 witaj witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219346 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Witam Cię Zapraszam na serwer DD2 Dm i życzę Tobie miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi