Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217526 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Nick: Me? *:* Data: 03.10.2014 Mapa: DD2 *2 IP: 37.152.18.99 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Gracz : D [AMXBans] Powod : ' Cziter ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.152.18.99 ' [AMXBans] =============================================== bin/TrackerUI.DLL ???????? ???? ????????! Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. Nwm o co chodzi, to już drugi raz. To nie jest mój nick. pomożcie mi. prosze o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 3 Października 2014 #217528 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Zresetuj router i spróbuj wejść do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217568 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ja mam modem jakby co. Spotkało mnie to już 2 raz. Tamtym razem dostałem UB. :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2014 #218174 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2014 #218175 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi