Gość Guest Napisano 2 Października 2014 #216815 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Nick: mISHA Wiek: sporo , ponad 30 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka lat na INEA/GG Znajomość AMXX (W skali 1-10): kiedyś 9 teraz pewnie 4-5 Staż w CS-sie: sporo Steam ID: STEAM_0:0:5352346 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: ??? Dlaczego TY .!: Bo gram długo i znam się trochę na czitach, często brakuje admina na serwie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2014 #216834 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 GT gracza - 04/10 http://www.gametracker.com/player/mISHA/80.72.43.106:27027/ Reklamę z podania usuń.... Jedyne do czego mogę się przyczepić to konto na forum, ale to do nadrobienia... Godziny na + Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2014 #216840 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 GT gracza - 04/10 http://www.gametracker.com/player/mISHA/80.72.43.106:27027/ Reklamę z podania usuń.... Jedyne do czego mogę się przyczepić to konto na forum, ale to do nadrobienia... Godziny na + Na tak Nie widzę reklamy w moim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 2 Października 2014 #216854 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Jestem na TAK ,czesto widywany na serwerze nie mialem osobiscie z nim problemu . Wiek chcialbym pogadac na ts , Forum do nadrobienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Of Disaster Napisano 2 Października 2014 #217064 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 nie ma się do czego przyczepic, duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 2 Października 2014 #217135 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 1. Gdy podanie piszesz to się odpowiada konkretnie na pytania "Sporo" to dla Ciebie może być 3/4 miesiące. 2. Dziwne że nie wiesz o co chodzi z Gametracker a niby masz sporę doświadczenie Admina .... A to jest również podstawa zapoznaniem się z stroną Gametracker.com 3. AMXX wcześniej na 9 a teraz 4/5, to powinno być na odwrót, czym dłużej grasz itd to kształcisz się w AMXX, obyś nie zapomniał że jesteś Adminem ( jeśli się dostaniesz ) Nie przekonuje mnie to wszystko. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 2 Października 2014 #217179 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Szczerze. Nie kojarzę cię. W amx masz dwa bany za obrażanie. Nie wiem na co cię stać jako admina, ale jeżeli inni admini zauważyli twoje zachowanie, gracze tym bardziej jako admina też zauważą. Teraz jestem na NIE . Dziwi mnie trochę to, że wystarczy zrobić "godziny" żeby uzyskać tutaj admina, nie wyróżniając się niczym konkretnym na całej sieci. Nie przemawia to do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217371 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Również jestem na nie. Zbyt dużo płaczesz, mało zgłaszasz a jeżeli już to rzadko trafnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217373 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Nie widziałem Cię na serwerze.Ale godziny niby są ,ale doświadczenie w cs-ie niby też jest ale te amx troszeczkę słabo. Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 3 Października 2014 #217419 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ja na TAK! -Gra bardzo długo na sieci -Wiek -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217498 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 @Elder 1. Gdy podanie piszesz to się odpowiada konkretnie na pytania "Sporo" to dla Ciebie może być 3/4 miesiące. - możes sobie sprawdzić od kiedy mam steam, około 10 lat 2. Dziwne że nie wiesz o co chodzi z Gametracker a niby masz sporę doświadczenie Admina .... A to jest również podstawa zapoznaniem się z stroną Gametracker.com Jak ja adminowałem to gametracker nie było 3. AMXX wcześniej na 9 a teraz 4/5, to powinno być na odwrót, czym dłużej grasz itd to kształcisz się w AMXX, obyś nie zapomniał że jesteś Adminem ( jeśli się dostaniesz ) Kiedyś jak adminowałem to znałem, teraz od jakichś 8 lat nei adminowałem więc nie ogarniam zbyt dobrze @SJZ Pewnie, że czasem płaczę, skoro admin, czyli Ty celowo oślepisz cały zespół, jak tu nei płakać Jeśli ktoś mnei nie widuje na srewie to dlatego że gram w godzinach porannych i południowych, wieczorami nie garm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218875 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane na okres próbny przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi