Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie mISHA

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: mISHA

Doświadczenie (w byciu adminem): kilka lat na INEA/GG

Znajomość AMXX (W skali 1-10): kiedyś 9 teraz pewnie 4-5

Staż w CS-sie: sporo :)

Steam ID:  STEAM_0:0:5352346

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: ???

Dlaczego TY .!: Bo gram długo i znam się trochę na czitach, często brakuje admina na serwie

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h

Kontakt: [email protected]

1. Gdy podanie piszesz to się odpowiada konkretnie na pytania "Sporo" to dla Ciebie może być 3/4 miesiące.

2. Dziwne że nie wiesz o co chodzi z Gametracker a niby masz sporę doświadczenie Admina .... A to jest również podstawa zapoznaniem się z stroną Gametracker.com

3. AMXX wcześniej na 9 a teraz 4/5, to powinno być na odwrót, czym dłużej grasz itd to kształcisz się w AMXX, obyś nie zapomniał że jesteś Adminem ( jeśli się dostaniesz )

Nie przekonuje mnie to wszystko. 

Jestem na Nie. 

Szczerze. Nie kojarzę cię. W amx masz dwa bany za obrażanie. Nie wiem na co cię stać jako admina, ale jeżeli inni admini zauważyli twoje zachowanie, gracze tym bardziej jako admina też zauważą. Teraz jestem na NIE :)

Dziwi mnie trochę to, że wystarczy zrobić "godziny" żeby uzyskać tutaj admina, nie wyróżniając się niczym konkretnym na całej sieci. Nie przemawia to do mnie. 

@Elder

1. Gdy podanie piszesz to się odpowiada konkretnie na pytania "Sporo" to dla Ciebie może być 3/4 miesiące.

- możes sobie sprawdzić od kiedy mam steam, około 10 lat

2. Dziwne że nie wiesz o co chodzi z Gametracker a niby masz sporę doświadczenie Admina .... A to jest również podstawa zapoznaniem się z stroną Gametracker.com

Jak ja adminowałem to gametracker nie było

3. AMXX wcześniej na 9 a teraz 4/5, to powinno być na odwrót, czym dłużej grasz itd to kształcisz się w AMXX, obyś nie zapomniał że jesteś Adminem ( jeśli się dostaniesz )

Kiedyś jak adminowałem to znałem, teraz od jakichś 8 lat nei adminowałem więc nie ogarniam zbyt dobrze

@SJZ

Pewnie, że czasem płaczę, skoro admin, czyli Ty celowo oślepisz cały zespół, jak tu nei płakać

Jeśli ktoś mnei nie widuje na srewie to dlatego że gram w godzinach porannych i południowych, wieczorami nie garm

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane na okres próbny
przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...