KsOgAmEr22 Napisano 17 Lutego 2016 #399124 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 1.聽Imi臋: Kuba 2.聽Kontakt: Steam,GG,FB. 3.聽Lokalizacja: Wyszk贸w,Mazowieckie. 4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o): 2-3 godziny. 5.聽Posty聽(min.200 sensownych): Brakuje jeszcze 37. 6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie): Chcia艂bym pilnowa膰 og贸lnie porz膮dku.聽 7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: "Urlopy/Nieobecno艣ci" co艣 w tym stylu.聽 8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Tak. 9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Tak.聽 10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 1.聽 11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Co艣 o mnie? Hmm...Mam na imi臋 Kuba,interesuje si臋 pi艂k膮 no偶n膮 i grafik膮 komputerow膮.Chodz臋 do 3 klasy gimnazjum wi臋c przede mn膮 sprawdzian .Nie ma co o mnie pisa膰,kilka os贸b mnie zna.To tyle ode mnie. 12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Nie.Skrypt obs艂uguje dobrze.聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Lutego 2016 #390754 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 聽 5.聽Posty聽(min.200 sensownych): Brakuje jeszcze 37. 聽 聽 聽 聽 To po co napisa艂e艣 podanie? 聽 聽 聽 聽 12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Nie.Skrypt obs艂uguje dobrze.聽 聽 聽 聽 聽 Skoro nie masz do艣wiadczenia to sk膮d umiesz obs艂ugiwa膰 ipb? 聽 聽 聽 Ostatnimi czasy cz臋sto mnie irytujesz swoim dziecinnym zachowaniem, jak dla mnie nie nadajesz si臋 na moderatora. Jestem na nie. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 17 Lutego 2016 #398496 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Wed艂ug mnie za kr贸tki sta偶 na forum.Jeste艣 w UBT wi臋c zajmij si臋 najlepiej t膮 rang膮 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 17 Lutego 2016 #398493 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Niestety na NIE (za wcze艣nie wed艂ug mnie ) 聽 聽 聽 聽 聽 5.聽Posty聽(min.200 sensownych): Brakuje jeszcze 37. 聽 聽 聽 聽 聽 11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Co艣 o mnie? Hmm...Mam na imi臋 Kuba,interesuje si臋 pi艂k膮 no偶n膮 i grafik膮 komputerow膮.Chodz臋 do 3 klasy gimnazjum wi臋c przede mn膮 sprawdzian .Nie ma co o mnie pisa膰,kilka os贸b mnie zna.To tyle ode mnie. 聽 聽 聽 聽 S艂abo si臋 rozpisa艂e艣 w moim przypadku Ci臋 nie znam i nie wiele si臋 dowiedzia艂em.聽 聽 聽 聽 Nie ca艂e 14dni temu wst膮pi艂e艣 w szeregi UBT. 聽Zajmij si臋 rang膮 UBT wyka偶 si臋 i spr贸buj ponownie w p贸藕niejszym terminie 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Lutego 2016 #399130 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Z ca艂ym szacunkiem, ale nie spe艂niasz podstawowych wymaga艅. Sta偶 na moderatora, jak dla mnie o wiele za kr贸tki(Rejstracja to jedno- praca i aktywno艣膰 to 2), po prostu jako UbT nie przekonujesz mnie a偶 tak, 偶eby艣 zosta艂 Moderatorem.To co robisz, robisz dobrze i tego si臋 trzymaj. Za szybko podanko, masz potencja艂, w przysz艂o艣ci, spr贸buj ponownie. 聽jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
fiozA Napisano 17 Lutego 2016 #399134 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Jestem na nie, powody masz UP.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Lutego 2016 #399136 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Przecinki padaka, sta偶 te偶, jestem na NIE. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 17 Lutego 2016 #399139 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Ode mnie: 聽 Dam tak, je艣li Ty w moim podaniu te偶 dasz tak... tylko 偶e ja nie sk艂ada艂em wi臋c na NIE, a dlaczego: 聽 聽 聽 - ch艂opie, masz bardzo odpowiedzialn膮 rang臋 od paru tygodni, warto si臋 tam rozwin膮膰! 聽 - zaczynasz, odzywasz si臋 - nie ka偶dy Ci臋 zna - poka偶 si臋 bardziej 聽 - skoro interesujesz si臋 grafik膮... mo偶e uderz w tamte rejony? poznasz wi臋cej os贸b, poka偶esz wk艂ad w rozw贸j 聽 聽 聽 聽 聽 Z聽 ipebe bys da艂 rad臋, par臋 godzin i temat na pocz膮tek do ogarni臋cia a jak b臋dziesz tylko zamyka艂 tematy i przenosi艂 to si臋 innych rzeczy te偶 nauczysz, jednak to za wcze艣nie wed艂ug mnie... 聽 聽 聽 Wydajesz si臋 w porz膮dku, p贸艂 roku jeste艣.... dla mnie jednak to za ma艂o, ale zycze powodzenia聽 聽 聽 聽 聽 聽 EDIT:聽WANDI!!!聽 dopisz cos bo Ci s艂odziaki upomnienie wlepi膮 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Lutego 2016 #399145 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 za wcze艣nie to podanie brak wymaganej ilo艣ci post贸w, za krotko jeste艣 na forum aby zabiega膰 si臋 o to stanowisko. spr贸buj przy kolejnej rekrutacji 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Napisano 17 Lutego 2016 #399154 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Na nie 聽 聽 聽 + Sta偶, nie wiem dlaczego osoby wy偶ej przyczepiaj膮 sie do sta偶u skoro jest wystarczaj膮cy. 聽 - Brak wymaganych 200 sensownych post贸w 聽 - Tak jak wy偶ej pisz膮, rozwi艅 si臋 w obecnej randze jak膮 posiadasz 聽 聽 聽 P.s Tak zapytam: Wy na tym forum chcecie poloniste czy moderatora? Przecinki stawia bardzo dobrze i co do ortografii to nie ma o co si臋 przyczepi膰. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 17 Lutego 2016 #399174 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Dziecinne zachowanie, ma艂o post贸w, na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 17 Lutego 2016 #399188 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Wydaje mi si臋, 偶e jak na tak rozwini臋t膮 sie膰 powinno by膰 wymagane minimum 500 post贸w. 200 post贸w. Od kiedy tutaj si臋 zarejstrowa艂em, to ju偶 wtedy by艂o wymagane 200 post贸w. 聽Naucz si臋 interpunkcji. Osoby, kt贸re tutaj dostawa艂y Moderatora mia艂y zawsze przynajmniej p贸艂roczny sta偶. Poza tym nie mam nic do Ciebie, popraw b艂臋dy i z艂贸偶 podanie w przysz艂o艣ci. Pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 17 Lutego 2016 #399190 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Nie spe艂nianie kt贸rego艣 z powy偶szych punkt贸w聽dyskwalifikuje聽Ci臋 z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze 艣wiadomo艣ci膮 nie spe艂niania wszystkich kryteri贸w traktujemy jako 艂amanie zasad panuj膮cych na forum. Konsekwencj膮 tego b臋dzie przyznanie punktu ostrze偶e艅. 聽 Mo偶e i masz potencja艂 ale po艣pieszy艂e艣 si臋 z tym podaniem. Jestem na NIE 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 17 Lutego 2016 #399205 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Jestem na nie. 聽 聽 聽 -posty 聽 -do艣wiadczenie 聽 -masz UBT to si臋 zajmij t膮 rang膮 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 17 Lutego 2016 #135988 Udost臋pnij Napisano 17 Lutego 2016 Na nie, 聽 - Interpunkcja le偶y, 聽 - Nie spe艂niasz co najmniej 2 wymaga艅, co powinno skutkowa膰 natychmiastowym zamkni臋ciem podania, jest napisane, nie spe艂niasz wymaga艅 = nie sk艂adasz podania, 聽 - Niedawno dosta艂e艣 UBT, zajmij si臋 t膮 rang膮 a dopiero potem sk艂adaj podania o kolejne posady 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Lutego 2016 #399577 Udost臋pnij Napisano 18 Lutego 2016 Czytaj膮c takie podanie nie jestem przekonany czy zas艂ugujesz cho膰by na UBT. Do moderatora daleka droga. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 18 Lutego 2016 #399578 Udost臋pnij Napisano 18 Lutego 2016 Jestem na nie, powody masz UP. 聽 聽 聽 聽 聽 :nynek: :nynek: :nynek: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
VoyteceK Napisano 18 Lutego 2016 #399583 Udost臋pnij Napisano 18 Lutego 2016 Jestem na Nie, moderator to powa偶ne stanowisko i wed艂ug mnie jeste艣 za m艂ody na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 18 Lutego 2016 #399649 Udost臋pnij Napisano 18 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi