KsOgAmEr22 Napisano 17 Lutego 2016 #399124 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 1. Imię: Kuba 2. Kontakt: Steam,GG,FB. 3. Lokalizacja: Wyszków,Mazowieckie. 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 2-3 godziny. 5. Posty (min.200 sensownych): Brakuje jeszcze 37. 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pilnować ogólnie porządku. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: "Urlopy/Nieobecności" coś w tym stylu. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Tak. 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 1. 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Coś o mnie? Hmm...Mam na imię Kuba,interesuje się piłką nożną i grafiką komputerową.Chodzę do 3 klasy gimnazjum więc przede mną sprawdzian .Nie ma co o mnie pisać,kilka osób mnie zna.To tyle ode mnie. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Nie.Skrypt obsługuje dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Lutego 2016 #390754 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 5. Posty (min.200 sensownych): Brakuje jeszcze 37. To po co napisałeś podanie? 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Nie.Skrypt obsługuje dobrze. Skoro nie masz doświadczenia to skąd umiesz obsługiwać ipb? Ostatnimi czasy często mnie irytujesz swoim dziecinnym zachowaniem, jak dla mnie nie nadajesz się na moderatora. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 17 Lutego 2016 #398496 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Według mnie za krótki staż na forum.Jesteś w UBT więc zajmij się najlepiej tą rangą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 17 Lutego 2016 #398493 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Niestety na NIE (za wcześnie według mnie ) 5. Posty (min.200 sensownych): Brakuje jeszcze 37. 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Coś o mnie? Hmm...Mam na imię Kuba,interesuje się piłką nożną i grafiką komputerową.Chodzę do 3 klasy gimnazjum więc przede mną sprawdzian .Nie ma co o mnie pisać,kilka osób mnie zna.To tyle ode mnie. Słabo się rozpisałeś w moim przypadku Cię nie znam i nie wiele się dowiedziałem. Nie całe 14dni temu wstąpiłeś w szeregi UBT. Zajmij się rangą UBT wykaż się i spróbuj ponownie w późniejszym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Lutego 2016 #399130 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Z całym szacunkiem, ale nie spełniasz podstawowych wymagań. Staż na moderatora, jak dla mnie o wiele za krótki(Rejstracja to jedno- praca i aktywność to 2), po prostu jako UbT nie przekonujesz mnie aż tak, żebyś został Moderatorem.To co robisz, robisz dobrze i tego się trzymaj. Za szybko podanko, masz potencjał, w przyszłości, spróbuj ponownie. jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiozA Napisano 17 Lutego 2016 #399134 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Jestem na nie, powody masz UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Lutego 2016 #399136 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Przecinki padaka, staż też, jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 17 Lutego 2016 #399139 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Ode mnie: Dam tak, jeśli Ty w moim podaniu też dasz tak... tylko że ja nie składałem więc na NIE, a dlaczego: - chłopie, masz bardzo odpowiedzialną rangę od paru tygodni, warto się tam rozwinąć! - zaczynasz, odzywasz się - nie każdy Cię zna - pokaż się bardziej - skoro interesujesz się grafiką... może uderz w tamte rejony? poznasz więcej osób, pokażesz wkład w rozwój Z ipebe bys dał radę, parę godzin i temat na początek do ogarnięcia a jak będziesz tylko zamykał tematy i przenosił to się innych rzeczy też nauczysz, jednak to za wcześnie według mnie... Wydajesz się w porządku, pół roku jesteś.... dla mnie jednak to za mało, ale zycze powodzenia EDIT: WANDI!!! dopisz cos bo Ci słodziaki upomnienie wlepią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Lutego 2016 #399145 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 za wcześnie to podanie brak wymaganej ilości postów, za krotko jesteś na forum aby zabiegać się o to stanowisko. spróbuj przy kolejnej rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Napisano 17 Lutego 2016 #399154 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Na nie + Staż, nie wiem dlaczego osoby wyżej przyczepiają sie do stażu skoro jest wystarczający. - Brak wymaganych 200 sensownych postów - Tak jak wyżej piszą, rozwiń się w obecnej randze jaką posiadasz P.s Tak zapytam: Wy na tym forum chcecie poloniste czy moderatora? Przecinki stawia bardzo dobrze i co do ortografii to nie ma o co się przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 17 Lutego 2016 #399174 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Dziecinne zachowanie, mało postów, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 17 Lutego 2016 #399188 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Wydaje mi się, że jak na tak rozwiniętą sieć powinno być wymagane minimum 500 postów. 200 postów. Od kiedy tutaj się zarejstrowałem, to już wtedy było wymagane 200 postów. Naucz się interpunkcji. Osoby, które tutaj dostawały Moderatora miały zawsze przynajmniej półroczny staż. Poza tym nie mam nic do Ciebie, popraw błędy i złóż podanie w przyszłości. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 17 Lutego 2016 #399190 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń. Może i masz potencjał ale pośpieszyłeś się z tym podaniem. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 17 Lutego 2016 #399205 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Jestem na nie. -posty -doświadczenie -masz UBT to się zajmij tą rangą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 17 Lutego 2016 #135988 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Na nie, - Interpunkcja leży, - Nie spełniasz co najmniej 2 wymagań, co powinno skutkować natychmiastowym zamknięciem podania, jest napisane, nie spełniasz wymagań = nie składasz podania, - Niedawno dostałeś UBT, zajmij się tą rangą a dopiero potem składaj podania o kolejne posady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Lutego 2016 #399577 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Czytając takie podanie nie jestem przekonany czy zasługujesz choćby na UBT. Do moderatora daleka droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 18 Lutego 2016 #399578 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Jestem na nie, powody masz UP. :nynek: :nynek: :nynek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyteceK Napisano 18 Lutego 2016 #399583 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Jestem na Nie, moderator to poważne stanowisko i według mnie jesteś za młody na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 18 Lutego 2016 #399649 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi