Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #215984 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Dzień dobry, dziś się zarejestrowałem jak i zobaczyłęm jeden mały problem w "Avatarach ". Mianowicie wygląda on tak: Jak widać, nie widać mojego całego Avatara oraz innych użytkowników forum. Myślę, że powinniście jakoś temu zapobiedz . Jeśli nie ten dział lub był już taki temat to bardzo przepraszam i proszę o nie karanie mnię warnem. Dziękuje i pozdrawiam Mlody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 30 Września 2014 #215987 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Ktoś już zgłaszał ten problem i nic nie zostało z tym zrobione. Fakt avatary nie mieszczą się w ramkach. To chyba to samo? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #215992 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Zielonaa. nie to że się nie mieszczą po prostu jest coś nie tak z tą ramką albo ona jest zbyt w prawo lub Avatary są zbyt w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #215999 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Dopóki o tym nie napisałeś to nie zwróciłem na to uwagi, ale racja ucina lewą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Września 2014 #216000 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Na innych rozdzielczościach rangi są w innych miejscach. Trzeba poprosić admina technicznego jeśli się da owy problem rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Września 2014 #216221 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Chyba się nie da. Trzeba będzie wrócić do którejś z poprzedniej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Października 2014 #217415 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Rangi są do ... trzeba zmienić je, musi być lewy bok bez zbędnych dodatków tkz, kwadratowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Października 2014 #218125 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi