! Elader ~ Criistal ~ Napisano 30 Września 2014 #215759 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Cześć, ten temat powstał by porozmawiać o moich nagrywanych setach, o waszych propozycjach muzycznych do seta w klimacie Electro-House i Club/Dance & Techno/Electro oraz możecie pisać o pozdro które będą wymawiane przez ze mnie podczas audycji, przeważnie nagrywam audycje ( SET ) z moim "VOKALEM" więc chęć dostania pozdrowienia mile widziane. Oczywiście, dyskusję mogą się toczyć o błędach o całokształcie seta, każda opinia będzie mile widziana : ) do tematu zapraszam ludzi co lubią te dwa klimaty by wiedzieli o czym piszą : ) Już za niedługo będę nagrywał kolejnego seta, lecz czekam na Intro i wstawki, oczywiście je również umieszczę do oceny Na pierwszy ogień, pójdzie mój starszy SET który porównacie z tym nadchodzącym . [align=center]Nazwa: DJ Criistal - Live Mix # 3[/align] [align=center]Długość: 1:20:26[/align] [align=center]Link: http://www57.zippyshare.com/v/21416843/file.html[/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 30 Września 2014 #216181 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 No to ode mnie tak: set mi się podoba (pomimo tego, że nie lubię słuchać setów, które trwają powyżej godziny). Muzyka jaką lubię, w secie same dobre kawałki. Technicznie jest dobrze, praktycznie nie mam do czego się przyczepić. Jedyne co mi się nie podoba (a wręcz musisz tego przestać!!!) to te skrecze w przejściach... naprawdę psują wszystko No i mikrofon - są momenty, w których ledwo słychać co mówisz - głośniej! Ale set na duży plus! Myślę, że moja opinia się przyda A może sam wrzucę jakiegoś mixa do oceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 30 Września 2014 Autor #216206 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 No to ode mnie tak: set mi się podoba (pomimo tego, że nie lubię słuchać setów, które trwają powyżej godziny). Muzyka jaką lubię, w secie same dobre kawałki. Technicznie jest dobrze, praktycznie nie mam do czego się przyczepić. Jedyne co mi się nie podoba (a wręcz musisz tego przestać!!!) to te skrecze w przejściach... naprawdę psują wszystko No i mikrofon - są momenty, w których ledwo słychać co mówisz - głośniej! Ale set na duży plus! Myślę, że moja opinia się przyda A może sam wrzucę jakiegoś mixa do oceny... Dzięki za opinie, tak wiem, skrecze heh, już ich nie robię akurat w tym secie jakoś mnie naszło na parę skreczy. Co do mikrofonu, no mój błąd, czasem przez nieuwagę za mało przyciszałem muzykę. Oczywiście w następnym secie będą takie poprawki co tutaj wymieniłeś Jasne, chcesz wrzucaj własne mixy, z chęcią przesłucham : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #216246 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Kawał dobrego seta do samochodu gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 1 Października 2014 Autor #216688 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Kawał dobrego seta do samochodu gratuluje Dzięki : ) . Niedługo będzie kolejny więc zapraszam ponownie do tematu : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Października 2014 #217134 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Przydałby się taki DJ jak Ty na naszym ts3 Jeśli jesteś chętny to gorąco zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi