nynek Napisano 29 Września 2014 #215503 Napisano 29 Września 2014 Mam pewną propozycję odnośnie naszego typera a mianowicie zmienić punktację. Osoby biorące udział podawałyby tylko wynik meczu na dane spotkanie a punktacja wyglądałaby następująco: - trafiony wynik meczu - 10 pkt. - trafiony 1x2 - 3 pkt. - trafione bramki dla jednej drużyny - 1 pkt - brak jakiegokolwiek trafienia - 0 pkt Niżej przykład jak to będzie wyglądało: Mecz reprezentacji Polski między reprezentacją Niemiec zakończył się wynikiem 4:0 dla Polaków. Tak więc: a) Polska - Niemcy 4:0 Użytkownik zdobywa 10 punktów (trafiony wynik meczu) b) Polska - Niemcy 3:0 Użytkownik zdobywa 4 punkty (trafiony 1x2 oraz trafione bramki dla jednej drużyny) c) Polska - Niemcy 2:1 Użytkownik zdobywa 3 punkty (trafiony 1x2) d) Polska - Niemcy 4:4 Użytkownik zdobywa 1 punkt (trafione bramki dla jednej drużyny) e) Polska - Niemcy 1:3 Użytkownik nie zdobywa punktów (brak jakiegokolwiek trafienia) Zwiększy to szansę osobom, które w późniejszym czasie zainteresowały się dodawaniem typów jak również rywalizacja będzie trwała do samego końca, ponieważ łatwo będzie można nadrobić stratę do lidera. Pomysł z punktacją zaczerpnąłem z jednej strony o zainteresowaniu bukmacherką, w której brałem udział w zabawie. Mógłbym się zająć podliczeniem punktów zdobytych do tej pory jak również mogę pomóc przy wybieraniu następnych meczy do typowania. Serdecznie pozdrawiam, Kamil
Procentowy Napisano 29 Września 2014 #215590 Napisano 29 Września 2014 Napisz z tym do n-tego. On się zajmuję typerem.
Procentowy Napisano 29 Września 2014 #215591 Napisano 29 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
29 Wrz
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
nynek 1 post
Popularne Dni
29 Wrz 2014