Gość Guest Napisano 28 Września 2014 #215263 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Twój nick podczas gry: Bla bla bla Godzina, data zdarzenia: 23.30 Mapa: dd2 only STEAM_ID / IP: STEAM_0:4:483495246 Uzasadnienie: dostalem bana za aktywnego .. wczesniej tez mialem taka sytuacje to ktos gral na takim samym ip co ja ( wiadomo przypadek ) pisano mi ze zostane usprawiedliwiony jak dostane znowu a tu nagle nikt nie chce mi dac ub , dlaczego ? teraz tez mam taka sytuacje ze ktos zagral na serwie na czitach i ma te same ip co ja ja mam ruter wiec zmienne ip , ale jak wejde na tym nicku to odrazu mam bana za aktywnego , co zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Września 2014 #215275 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Na tym ip jest aktywny ban za aim zresetuj router może pomoże jeżeli nie będziesz musiał zrobić 100 reklam żeby uzyskać ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2014 #215301 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 dobra jest ok , ale teraz inna sprawa , zeby nie bylo tka jka ostatnio ze napisales mi ze zostane usprawiedliwiony od bana za aktywnego a jednak dostalem wiec ? zrob tak jakos zebym ja mogl sobie normlanie pograc a nie co chwile bany za aktywne ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 29 Września 2014 #215311 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 masz dwa aktywne bany z powodem wrzucenia ss na forum, więc nie wiem czy mamy o czym rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2014 #215458 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 no przeciez sa rozpatrzone nie ? ;O przeciez w 1 mam ub i 2 2 tez wiec o co chodzi ? bo juz nie rozumiem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #216038 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 odpisze ktos wkoncu czy nie raczycie nawet ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216333 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Jedyną opcją na ub, to są reklamy sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216334 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi