Gość Guest Napisano 28 Września 2014 #215211 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Wszystkie komendy nalezy wkleic do konsoli (~) A oto bindy uzywane przeze mnie: bind "z" "say /sell" -Po kliknięciu Z sprzedajemy swój perk bind "x" "say /shop" -Po kliknięciu X otwiera nam się sklep bind "c" "say /drop" -Po kliknieciu C wyrzucamy swoj perk bind "v" "say /use" -Po kliknieciu V uzywamy perka "jesli go mamy bind "n" "say /perk" -Po kliknieciu N pokazuje nam jaki mamy perk i co on daje Mam nadzieje ze pomoglem ;D Sorki za brak znakow polskich ale pisze to na telefonie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2014 #215223 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 bind "c" "say /drop" -Po kliknieciu C wyrzucamy swoj perk To nie jest dobry pomysł z tą literką bo c to użycie perku standardowo dawane przez serw A tak to nie ma się do czego przyczepić Ps Ja mam już od dawna te komendy ale pod o,i,p,l, bo tam nie ma żadnych czynności które wykonujemy w cs Dodał bym bind "p" "say /ks" -Po kliknięciu otwiera nam się opcja killstricka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Września 2014 #215224 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi" do "Sprawy dotyczące Serwera". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Września 2014 #215229 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Września 2014 #215228 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi