Gość Guest Napisano 28 Września 2014 #215194 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Nick: FreshMaster Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre. Miałem tutaj kiedyś Admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/FreshMaster/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc kolegom ogarniać chiterow i pilnować kultury. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 h Kontakt:Steam, GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2014 #215285 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jestem na Tak ;D -wiek -steam -staż -godzinki Pozdrawiam Ad|xe|{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2014 #215402 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Neutral. Słaba aktywność w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2014 #215489 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jestem na Tak -Wymagania spełnione -Kulturalny -Nie sprawia problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2014 #215527 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jestem na nie jakos ja zatko cie widze na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 29 Września 2014 #215575 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre. Miałem tutaj kiedyś Admina, AMX- 7. Co do doświadczenia twojego i bycia adminem to cię nie chce wyśmiać, to co robiłeś i jak po prostu zrezygnowałeś( słaba aktywność) jest dnem . AMX- 7 chyba jak na ciebie to za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2014 #215585 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Sprawiasz wrażenie jak by Ci w ogóle nie zależało,podanie piszesz tak byle jak jedno zdanie...Słaba aktywność na forum.Na serwie również rzadko Cie widzę.Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2014 #215614 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jestem na Nie' jak dla mnie słabe to twoje podanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 3 Października 2014 #217210 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Słaba aktywność w miesiącu. Jestem neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217227 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Jestem na NIE slaba aktywnosc na forum , a podanie jest naoisane tak jakby ci mialo nie zalezeć na Adminie. Na serwie tez cie nie widuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Października 2014 #217992 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Miałes juz kiedys szanse byc adminem na siecji ,lecz szybko to zmarnowałes ,teraz ponownie składasz podanie lecz wróciłeś po długiej przerwie i po 3 dniach złożyłeś podanie ,pograj troche pokaz ze można Ci zaufać i spróbuj za jakiś czas . Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi