dombek Napisano 28 Września 2014 #214890 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Witam ,mam propozycje dodania nowego działu o nazwie: pochwały . Chodzi o to że w tym dziale będzie można dawać pochwały adminom,graczom,itp. Co wy na to ?? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Września 2014 #214923 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Ja cie teraz pochwale.. bo to jest najbardziej bezsensowny pomysł jaki widziałem na jakiejkolwiek sieci CS Propsy. Przykład... Dziś w dziale Pochwały, chwalimy Pana @dombek I ludzie będą wchodzić i pisać, jaki ty jesteś Boski, Wspaniały i w ogóle Pro ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ANYWAY ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Zbędne :malu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Września 2014 #214926 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Ja cie teraz pochwale.. bo to jest najbardziej bezsensowny pomysł jaki widziałem na jakiejkolwiek sieci CS Propsy. Na dwóch był wielki znawca A co do pomysłu to propsy, jak mogliśmy nie mieć takiego działu wcześniej! bez komentarza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Września 2014 #214929 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Bądźmy poważni jeżeli chcecie dostawać pochwały to wypełniajcie dalej swoje obowiązki dobrze a same się znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Września 2014 #214930 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Września 2014 #214931 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Na dwóch był wielki znawca A co do pomysłu to propsy, jak mogliśmy nie mieć takiego działu wcześniej! bez komentarza.. Nie tylko Ryżowy Książe.. Ale ten pomysł sprawił że czuje się teraz niedowartościowany Nikt mnie nie chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi