PaN_PiQuS Napisano 27 Września 2014 #214266 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Data i godzina:14:08 Nick admina/gracza, który zawinił:za dwa grosze czy cos takiego Dowody:światkowie wystarczą Świadkowie:7aro i kilku innych graczy Uzasadnienie: admin zmienia sobie mapę bez żadnego vote po prostu mu nie szło na de_dust2002 i zmienił sobie mape na odpowiednią dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 27 Września 2014 #214272 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jako świadek potwierdzam zaistniałą sytuacje oraz to że swym zachowaniem zbulwersował sporą część graczy. Jeśli to prawda co napisał snajper to przepraszam i wycofuje swoja skargę mogło być tak ze komunikat na @ czasami się nie pojawia albo natychmiast znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Września 2014 #214275 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Czekamy na istotne dowody w postaci demka czy ss dodatkowo prosze admina o wyjasnienie sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Września 2014 #214281 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Ale jesteście ułomni. Napisałem na y@ że zmienię mapę na nową, ponieważ zostały wgrane nowe mapy przez N-tego. Więc sprawdzałem mapy nowe czy działają ponieważ jedna już nie działa mowa tu o alexandrii. A N-ty będzie te co nie działają naprawiał w nocy więc gracie jedne i te same mapy nie ma jak tego sprawdzić. Przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 27 Września 2014 Autor #214316 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jeżeli tak, to przepraszam i wycofuję skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Września 2014 #214317 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi