Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Podanie :)

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: CHAPON

2. Wiek: 17

3. Do艣wiadczenie: Mam aktualnie swojego TS3 jest on tylko i wy艂膮cznie do gry w CS:GO.聽

4. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam

5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: zale偶y od dnia ale tyle ile jestem na Komputerze mam w艂膮czonego TS3

6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Tak jak wy偶ej napisa艂em mam w艂asnego TS3. S膮 osoby kt贸re zachowuj膮 si臋 nagannie nadu偶ywaj膮c wulgaryzm贸w 聽oraz obra偶aj膮 innych oraz s膮 potrzebne osoby do przydzielania kana艂贸w. Og贸lnie m贸wi膮c go "ogarniania" serwera TeamSpeak3聽

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Chcia艂bym pomaga膰 w problemach graczy je艣li posiadaj膮 jaki艣 z TS oraz pomaga膰 Bene. b膮d藕 innym w ulepszaniu TS.

Dzi臋kuj臋 za wypowiedzi

Pozdrawiam,聽

CHAPON

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Nie jeste艣 ju偶 m艂ody, tzn. g贸wniarzem, wi臋c pewnie nie b臋dziesz 偶adnych krzywych akcji robi艂, dlatego nie widz臋 przeszk贸d, by艣 dosta艂 moje tak. Powodzenia.

Odno艣nik do komentarza

Nie jeste艣 ju偶 m艂ody, tzn. g贸wniarzem, wi臋c pewnie nie b臋dziesz 偶adnych krzywych akcji robi艂, dlatego nie widz臋 przeszk贸d, by艣 dosta艂 moje tak. Powodzenia.

tu si臋 nie pomyl, (nic do Ciebie nie kieruje CHAPON) lecz czasami osoba maj膮ca 17+ lat, jest mniej ogarni臋ta od osoby 14-16.

Co do samego kandydata:

- Nie widzia艂em Ci臋 na ts3.

masz na razie ode mnie neutral.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...