Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]zmiana klasy premium cybersuit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

inteligencja 25

zdrowie 30

wytrzymałość 20

kondycja 30

bronie ak47 m4a1 he smoke flashbang

umiejętności 2 rakiety 4 skoki zmniejszona grawitacja i

zmniejszona widoczność 1/15 na wyrzucenie broni

przeciwnikowi

Napisano

Po 1 był taki i to że należałoby go zmienić jest kwestią prostą no ale tak.. na pewno za wysokie statystyki. Int i hp bym zmniejszył to na full będzie nie do zabicia a z rakiet będzie bił z 200 ... na nie 

Napisano

Co do tego to na początku nie wydaje się mocny ale jak będzie go miała oogarnięta osoba i na wysokim lvl to ciężko będzie go zatrzymać. Jeżeli miałby być wgrany to pasowało by go troszkę osłabić

Napisano

Proponował bym nic nie zmienić poza pozostawieniem Ak(mało klas jest z tą bronią)[bo Ak i M4 to tak niezbyt :D]

Napisano

Akurat tak się składa, że gram tą klasą. Co do statystyk jest spoko ani nie za duzo ani za mało. ale jeżeli chodzi o 1 rakiete i wyrzucenie broni to porażka. kiedyś cyber miał 3 rakiety i to faktycznie było za duzo, ale zaś z jedną rakietą ta klasa traci sens. 2 byłyby spoko. 1/15 wyrzucenie broni i tak nie działa bo jak spadam z wysokości to mi broń wyrzuca. mam już prawie 90 lvl i nie zauwazyłem żebym wyrzucił komuś broń, chyba że miałem porażki. Moim zdaniem ta klasa została za bardzo osłabiona tym bardziej jak sie wpadnie na MORDERCE który ma 1/3 na krytyczne obrażenia.

Cyber powinien mieć te 2 rakiety bo na tym ta klasa polega, przecież to jest premka.

Napisano

Moim zdaniem, taka klasa jest naprawdę dobry pomysłem, tylko mam jedno ale w sumie nawet pare.

Inteligencja nie może być tak duża, powinna mieć maxymalnie 15 INT.

Co do hp, powinna mieć około 20HP - powinno wystarczyć jak na sam początek.

Wytrzymałość, powinna być zwiększona do 30.

Kondycja, jest wręcz idealna jak na tą klasę.

Co do umiejętności, powinna miec dwie rakiety i dwa skoski - co do zmniejszonej grawitacji - to jestem na nie, i tak ma już skoki co dają naprawdę ogromnego plusa. Co do wyrzucenie broni, powinno byc 1/10. Wtedy często by wypadała owym graczą broń, bo taka jaka jest - jest naprawdę zaniska. Co do broni, klasa powinna mieć AK+M4 - lecz mam tutaj małe ale, powinna mieć do wyboru w menu broni, jeżeli tak to można ująć, gracz sobie wybiera czy chcę AK, bądz M4.

Napisano

Według mnie

Staty:

inteligencja 25

zdrowie 30

wytrzymałość 20

kondycja 30

Bronie Ak i M4, Deagl, Wszystkie granaty

Umiejętności:2 rakiety, 3 skoki, zmniejszona grawitacja i 1/6 na wyrzucenie broni przeciwnikowi

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...