Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Ban

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: TwiX

Godzina, data zdarzenia: 17:10

Mapa: Cs_itali2

STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 28912481

Uzasadnienie: DOSTAŁEM BANA ZA TO ZE POSTAWIŁEM MINY JUZ NAD SCHODAMI WIEC KAŻDY NORMALNY GRACZ MÓGŁBY WEJŚĆ BEZ ŚMIERCI ALE ŻE Admin `cruzeN znowu ma o to problem to znowu mi dał bana. uważam ze miny tym razem były prawidlowo ustawione i chce odbanowania postaci. i każdy z graczy tam stawia miny od zawsze i nikt nigdy o to nie miał problemu tylko " `cruzeN ".

Miny postawiłeś tak jak napisałeś nad schodami  w domku koło hostów na mapie italy2 a tam jest całkowity zakaz stawiania min. Więc nie wiem po co to odwołanie w ogóle. Dodam że notoryczni łamiesz regulamin stawiając miny w niedozwolonych miejscach. Na dodatek  grasz już jakiś czas na tym serwerze i znasz regulamin.

ps. przestań gadać, że każdy gracz stawia tam miny. Możliwe jedynie iż nowy gracz może nie wiedzieć, że nie wolno w domku tam stawiać min, ale starzy gracze dobrze o tym wiedzą tak jak to wie też każdy admin.

Każdy z graczy stawia miny w ym domku. Był dostęp do hostów i normalnie można było ich uwolnić więc ja nie widze żadnego problemu. Tylko Ty dajesz bana za to a inni admini nie dają za to bana wiec to troche dziwne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...