Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213520 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Twój nick podczas gry: TwiX Godzina, data zdarzenia: 17:10 Mapa: Cs_itali2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 28912481 Uzasadnienie: DOSTAŁEM BANA ZA TO ZE POSTAWIŁEM MINY JUZ NAD SCHODAMI WIEC KAŻDY NORMALNY GRACZ MÓGŁBY WEJŚĆ BEZ ŚMIERCI ALE ŻE Admin `cruzeN znowu ma o to problem to znowu mi dał bana. uważam ze miny tym razem były prawidlowo ustawione i chce odbanowania postaci. i każdy z graczy tam stawia miny od zawsze i nikt nigdy o to nie miał problemu tylko " `cruzeN ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213522 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Prosimy admina `cruzeN. o wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213523 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 I co teraz ja bede czekał z kilka godzin a bana dostałem na 1 h .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213525 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Czekaj aż admin się wypowie na temat tego bana taki jest regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213526 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Super zanim on sie wgl wypowie na temat mojego bana to mi sie ban skończy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Września 2014 #213542 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Tak jak już @Teez. napisał, Admin ma 24 h na przedstawienie dowodów. Poczekaj cierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213551 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Ban który trwa 1 h a ja mam czekac bo on ma 24 h na sprostowanie tego ? To jest troche nie halo .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 25 Września 2014 #213555 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Miny postawiłeś tak jak napisałeś nad schodami w domku koło hostów na mapie italy2 a tam jest całkowity zakaz stawiania min. Więc nie wiem po co to odwołanie w ogóle. Dodam że notoryczni łamiesz regulamin stawiając miny w niedozwolonych miejscach. Na dodatek grasz już jakiś czas na tym serwerze i znasz regulamin. ps. przestań gadać, że każdy gracz stawia tam miny. Możliwe jedynie iż nowy gracz może nie wiedzieć, że nie wolno w domku tam stawiać min, ale starzy gracze dobrze o tym wiedzą tak jak to wie też każdy admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213556 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Każdy z graczy stawia miny w ym domku. Był dostęp do hostów i normalnie można było ich uwolnić więc ja nie widze żadnego problemu. Tylko Ty dajesz bana za to a inni admini nie dają za to bana wiec to troche dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Września 2014 #213598 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/ Proponuję poczytać regulamin dotyczący mapy cs_italy2. Jeżeli widzisz, że gracz łamie regulamin, to możesz zgłosić to na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Września 2014 #213600 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi